Ενώ έχουμε δει αμέτρητα τηλέφωνα περιορισμένης έκδοσης να έρχονται και να φεύγουν με τα χρόνια, μια δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά τα αποκλειστικά μοντέλα είναι προσβάσιμα μόνο στις ασιατικές αγορές. Στη Δύση, δεν υπάρχει σχεδόν καμία λατρεία για τα ενδιαφέροντα τηλέφωνα – με μία εξαίρεση – τα τηλέφωνα Diablo και Batman ROG. Τώρα, η Xiaomi επιδεινώνει την ήδη οδυνηρή κατάσταση με τη νέα έκδοση Xiaomi Civi 2 Hello Kitty.

Δείτε επίσης: FBI: Το HelloKitty ransomware προσθέτει τις DDoS στις τακτικές εκβιασμού

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Hello Kitty και της Xiaomi είναι μόνο αισθητικής φύσης, αλλά εξακολουθεί να είναι συναρπαστική! Όπως και το βασικό μοντέλο, αυτή η έκδοση του Civi 2 διαθέτει επίσης ένα chipset Snapdragon 7 Gen 1 σε συνδυασμό με εντυπωσιακά 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτοντας τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και έναν αισθητήρα 50MP Sony IMX766 ως κύρια κάμερα, αυτή η συσκευή εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις.

Δείτε ακόμα: Oregon Anesthesiology Group: Θύμα του ransomware HelloKitty

Από τις 9 Φεβρουαρίου, οι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν αυτό το smartphone μέσω της ιστοσελίδας της Xiaomi. Η τιμή εκκίνησης του μοντέλου 12/256 GB είναι $410, αλλά πρόσφατα προσαρμόστηκε σε μειωμένη τιμή των $400. Όπως αρχικά σημειώθηκε, αυτό το τηλέφωνο προορίζεται κυρίως για την κινεζική εγχώρια αγορά, ωστόσο, αν θέλετε να το αποκτήσετε, μπορείτε είτε να το εισαγάγετε είτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο δέρμα.

Δείτε επίσης: Xiaomi – Απολύσεις: Θα περικόψει το 10% του εργατικού δυναμικού

Η Hello Kitty έχει γίνει ένα διεθνές σύμβολο της ποπ κουλτούρας που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Με το εμβληματικό φιόγκο και το γλυκό προσωπάκι της, η Hello Kitty έχει κατακτήσει τον κόσμο και μπορεί να βρεθεί στα πάντα, από μπλουζάκια μέχρι μπισκότα και αεροπλάνα.

Η εμβληματική σειρά Hello Kitty προέρχεται από την Ιαπωνία, όπως ήταν αναμενόμενο, και υπάρχει εδώ και σχεδόν μισό αιώνα! Το 1975, ο κόσμος γνώρισε για πρώτη φορά την Kitty White (ή αγαπημένα γνωστή ως “η γατούλα χωρίς όνομα”) σε είδη ένδυσης και υπόδησης. Τώρα το franchise έχει ανθίσει σε όλο τον κόσμο και η επιρροή του επεκτείνεται ακόμη και στις κινητές συσκευές. Η υπέροχη Hello Kitty έχει κοσμήσει πολλά τηλέφωνα στο παρελθόν, πρωταγωνιστώντας σε μοντέλα ιδιαίτερα στην Ιαπωνία. Αστείο γεγονός: το όνομα προήλθε από τις περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων!