Όπως φαίνεται, μπορεί να υπάρξει ένα ιδιαίτερο και θεματικό OLED Nintendo Switch, από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Πέρυσι, εμφανίστηκαν εικόνες της “πιθανής” κονσόλας στο διαδίκτυο, αλλά μέχρι και σήμερα, η Nintendo δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά αυτή τη διαρροή.
Υπάρχουν ωστόσο κάποια δείγματα, ότι η κονσόλα που “διέρρευσε” μπορεί να είναι πραγματική.

Τα λογότυπα που εμφανίζονται πάνω στην κονσόλα, ταιριάζουν με τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες.

Δείτε επίσης: Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp: Αποκλειστικά στο Nintendo Switch

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Τα λογότυπα αυτά δεν έχουν εμφανιστεί σε κάποιο άλλο διαφημιστικό spot, παρά μόνο στο πρόσφατο τρέιλερ που προβλήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου μέσω του Nintendo Direct

Μέσω αυτής της “τυχαίας” αντιστοιχίας, θα έλεγα πως έχω μια αίσθηση σιγουριάς για την κονσόλα που διέρρευσεπρέπει να είναι πραγματική!

Αν όντως η κονσόλα που διέρρευσε είναι πραγματική, φαίνεται να διαθέτει δύο χρυσά joy-cons με περίτεχνα σχήματα, τα οποία αποτυπώνονται και πάνω στο λευκό dock.
Το dock φαίνεται να έχει πάνω του επίσης, το χρυσαφί σύμβολο της «απόλυτης» δύναμης Tri-Force!
Όπως και τα special edition μοντέλα Nintendo Switch OLED για τα Pokemon Scarlet, Violet και Spaltoon 3, η συσκευασία δεν φαίνεται να περιλαμβάνει το παιχνίδι Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

.
Αυτό μας “λέει” ότι το OLED Switch ενδέχεται να κυκλοφορήσει πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 12 Μαΐου.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay τρέιλερ για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Το βίντεο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Nintendo Direct την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου  και επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι θα γύρω στα 65 ευρώ (λιανική τιμή), κάτι καινούργιο για την εταιρεία Nintendo, μιας και είναι η πρώτη φορά που χρεώνει περισσότερα από 57 ευρώ για ένα παιχνίδι του Switch.

Δείτε επίσης: Εξαγορά Activision: Η Sony θεωρεί ότι η Microsoft κάνει εκφοβισμό

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Μια περιγραφή του παιχνιδιού
“Σε αυτό το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, θα αποφασίσετε εσείς για το δικό σας μονοπάτι μέσα στα απέραντα τοπία του Hyrule και τα μυστηριώδη νησιά που αιωρούνται στον ατελείωτο ουρανό. Μπορείτε να αξιοποιήστε τις δυνάμεις των νέων ικανοτήτων του Link για να πολεμήσετε τις σατανικές δυνάμεις που απειλούν το βασίλειο;”

Πηγή πληροφοριών:  videogameschronicle.com