Σύμφωνα με αρκετές αναφορές χρηστών του Twitter, η πλατφόρμα αντιμετώπισε πολλά θέματα δυσλειτουργίας μετά το Super Bowl show και την εμφάνιση της Rihanna.

Super Bowl Rihanna: H τραγουδίστρια έριξε το Twitter

Την Κυριακή πολλοί fans του Super Bowl αλλά και της Rihanna έσπευσαν στο Twitter γράφοντας για την εξαιρετική παρουσία της αλλά και για κάτι που παρατήρησαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Φαίνεται λοιπόν πως η σταρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το show της για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και αυτό έδειξε να έχει τόση απήχηση, που μάλλον κατάφερε να «σπάσει» την πλατφόρμα του Twitter.

Μερικά λεπτά μετά το set της καθώς οι δύο ομάδες άρχισαν το δεύτερο ημίχρονο του πρωταθλήματος σημειώθηκε μια μεγάλη άνοδο στις διακοπές λειτουργίας του Twitter.

Δείτε επίσης: Twitter: Οι χρήστες δε μπορούσαν να δημοσιεύσουν λόγω διακοπής

Σημειώθηκαν χιλιάδες αναφορές για διακοπές από τους θαυμαστές της superstar -η οποία ήταν ανεβασμένη ψηλά σε πλατφόρμα πάνω από το γήπεδο- που μπήκαν και έγραψαν στην πλατφόρμα με ενθουσιασμό ερωτήσεις για το αν είναι έγκυος.

Παρόλο που η ιστοσελίδα Downdetector, που εντοπίζει τις διακοπές που αναφέρουν οι χρήστες, ανέφερε κυρίως διακοπές του app, υπήρξαν όμως γενικά και κάποια προβλήματα με τη σελίδα.

Πολλοί χρήστες αναφέρθηκαν πως τους εμφανίστηκαν μηνύματα λάθους πως «τα tweet δεν φορτώνουν τώρα».

Το crash αυτό φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με τον απότομο όγκο των posts που δημοσιεύθηκαν μετά το show.

To Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα event και προκαλεί μεγάλη κίνηση στα social media από όλες τις πτυχές. Είτε με το NFL, το show στο ημίχρονο, τις διαφημίσεις αλλά και τα trailer ταινιών.

Κάπως ειρωνικό θα έλεγε κανείς είναι πως μετά το ξέσπασμα, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της Twitter Elon Musk να κάθεται στο State Farm Stadium δίπλα από τον Rupert Murdoch μεγιστάνα των media.

Πρόταση: Musk: Θα παραιτηθώ από Twitter CEO όταν βρω αντικαταστάτη

Η Rihanna έπαιξε ένα ποτ πουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε μια σειρά από πλατφόρμες κρεμασμένες στην οροφή του σταδίου και φαινόταν να είναι έγκυος, κάτι που κίνησε διαφόρων ειδών υποθέσεις.

Ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε τα νέα λίγο αργότερα από την παρουσία της.

Διαβάστε επίσης: Full Self-Driving Beta v11: Η πολυαναμενόμενη ενημέρωση της Tesla αναβλήθηκε ξανά