Το One UI 5.1 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση Android 13 που είναι προεγκατεστημένη στη σειρά Samsung Galaxy S23 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μετά την κυκλοφορία με τα flagship τηλέφωνα της Samsung, το One UI 5.1 κυκλοφορεί τώρα για τις σειρές Galaxy S20, S21 και S22.

Το One UI 5.1 είναι εδώ και προσφέρει περισσότερα από μερικές μικρές τροποποιήσεις! Με τις εφαρμογές Camera και Gallery, μπορείτε πλέον να προσαρμόζετε τις αποθηκευμένες εικόνες σας με την ίδια ακρίβεια όπως η λειτουργία “Photo Unblur” του Pixel. Επιπλέον, ορισμένες συσκευές, όπως το Galaxy S22 Ultra, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εφαρμογή Expert RAW του One UI 5.1 για ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στις εικόνες!

Υπάρχουν βελτιώσεις στο multitasking, συμπεριλαμβανομένων των corner drags για γρήγορη είσοδο ή έξοδο από τη λειτουργία πλήρους οθόνης, καθώς και λειτουργίες και ρουτίνες που μιμούνται κάπως τη λειτουργία “Focus” που βρίσκεται στο iOS 16. Έχουν επίσης προστεθεί μια σειρά από νέα home screen widgets, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής προτάσεων Spotify και των Settings quick panels.

Η Samsung δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση σχετικά με το πότε τα προηγούμενα μοντέλα θα αποκτήσουν το One UI 5.1, ωστόσο φαίνεται ότι αυτή η ενημέρωση έχει αποκαλυφθεί για το Galaxy S22 και ορισμένες από τις συσκευές της σειράς S20 στην Ευρώπη. Άνθρωποι με εκδόσεις Exynos των Galaxy S20, Galaxy 21 και 22 έχουν μεταβεί στο subreddit /r/OneUI

εκφράζοντας την εμπειρία τους αφού έλαβαν στα χέρια τους το OTA.

Η ενημέρωση One UI 5.1 ποικίλλει σε μέγεθος, αλλά κυμαίνεται από 1,4-1,9 GB με βάση τις αναφορές που εμφανίζονται στον ιστό. Για όσους διαθέτουν το Galaxy S22 Ultra, έχουμε τραβήξει ένα αρχείο OTA 1,9 GB για την παραλλαγή Exynos. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023, η οποία κυκλοφορεί σταθερά για μια σειρά συσκευών Samsung Galaxy.

Τις επόμενες εβδομάδες, η Samsung θα διαθέσει το One UI 5.1 στις συσκευές: Galaxy S20, S21 και Galaxy S22, καθώς και Galaxy Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip 3, Z Flip 4, Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 και Galaxy Z Fold 4.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com