Τον περασμένο μήνα, ο tipster ShrimpApplePro δήλωσε ότι τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν λεπτότερα πλαίσια από τις συσκευές της τρέχουσας γενιάς. Σαν να ήθελε να ενισχύσει τον ισχυρισμό του, επέστρεψε πρόσφατα στο Twitter και ισχυρίστηκε ότι και άλλες πηγές επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του. Έγραψε: “άλλες πηγές συμφωνούν με τις πληροφορίες”.

Δείτε επίσης: iPhone hack: Πώς να καταλάβετε ποιος σας καλεί χωρίς να δείτε την οθόνη;

Τα μοντέλα iPhone 15 Prο θα έχουν φαινομενικά λεπτότερα πλαίσια από τις μονάδες τρέχουσας γενιάς

Με το εντυπωσιακό ιστορικό του ShrimpApplePro στις ακριβείς προβλέψεις, μπορούμε να περιμένουμε ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν μειωμένα πλαίσια. Αυτό ισχύει τόσο για το τυπικό “iPhone 15 Pro” όσο και για το μεγαλύτερο αντίστοιχό του: είτε ονομάζεται Max είτε Ultra. Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε τι θα αποφασίσει η Apple για το σύστημα ονομασίας!

Σημειώστε ότι το iPhone 15 Ultra θα μπορούσε να είναι ένα ανεξάρτητο μοντέλο, που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το iPhone 15 Prο Max.

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν λεπτότερα πλαίσια, τα οποία, αν και δεν αποτελούν ριζική αλλαγή, παρέχουν περισσότερο χώρο στην οθόνη.

Δείτε επίσης:

Το iPhone 15 Prο Max μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη

Η σειρά iPhone 15 Pro θα διαθέτει τα ίδια μεγέθη οθόνης με τον προκάτοχό της, το iPhone 14 Pro.

Το iPhone 15 Prο θα διατίθεται με οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να περιλαμβάνει οθόνη 6,7 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα θα περιλαμβάνουν επίπεδες οθόνες, παρεμπιπτόντως, καθώς αυτός είναι ο τρόπος της Apple.

Τώρα, ως δευτερεύουσα σημείωση, όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα περιλαμβάνουν μια θύρα Type-C στο κάτω μέρος. Ωστόσο, η Apple ενδέχεται να περιορίσει αυτήν τη θύρα Type-C, επομένως ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε προϊόντα πιστοποιημένα από την Apple για να τη χρησιμοποιήσετε.

Επιπλέον, φαίνεται ότι τα μοντέλα vanilla iPhone 15, τα iPhone 15 και 15 Plus, θα διαθέτουν Dynamic Island. Παρ’ όλα αυτά, μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν όλες αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς ή όχι.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com