Το Call of Duty: Modern Warfare 2 ανακοίνωσε πως θα έχει καινούριο map στην δεύτερη σεζόν, κάτι που όπως φαίνεται δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Η σειρά των Call of Duty είναι γνωστή ότι έχει κάποιους από τους πιο επικούς χάρτες στην ιστορία των shooter. Πολλοί από αυτούς έρχονται και από το συνονόματο 2009 Modern Warfare 2 αν και οι fans θέλουν κάποιους από αυτούς να γίνουν remastered, υπάρχει ένα αίσθημα πως βασίζονται πάρα πολύ σε παλιούς χάρτες στο Call of Duty αυτή τη στιγμή. Έχουν ήδη προστεθεί οι Shoot House και Shipment όπως επίσης αυτή τη σεζόν προστέθηκε και ο Dome, ο οποίος είναι παλιός χάρτης. Ο μόνος «νέος» χάρτης ήταν αυτός του Museum, ο οποίος ήταν στη beta και επομένως δεν τον αισθανόμαστε «φρέσκο».

Δείτε επίσης: Call of Duty Modern Warfare 2 beta: Πότε θα είναι διαθέσιμη;

Παρόλα αυτά η Infinity Ward επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει ένας ολοκαίνουριος χάρτης που δεν έχουμε ξαναδεί που θα κυκλοφορήσει με την 2η σεζόν. Ο νέος χάρτης ακόμα δεν έχει όνομα αφού ήταν να μην κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η ομάδα είπε πως δοκιμάστηκε και λειτουργεί καλά, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ο χάρτης αυτός από την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε η ομάδα της Call of Duty φαίνεται να είναι κάποιου είδους spa σε θέρετρο

. Μόνο αυτό μπορούμε να διακρίνουμε, τουλάχιστον ξέρουμε ότι στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει καινούριο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Πρόταση: Το Call of Duty: Warzone έρχεται στις κινητές συσκευές

Διαβάστε επίσης: Call of Duty Warzone 2: Πότε θα μπορείτε να το παίξετε;

Η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κρατήσει 55 μέρες, που σημαίνει πως θα τελειώσει γύρω στον Απρίλιο. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν αυτός ο χάρτης να κυκλοφορήσει κάπου γύρω στο Μάρτιο. Όσο αφορά την τρίτη σεζόν φαίνεται πως θα έρθει και θα φέρει μαζί της ένα πολυαναμενόμενο mode στο Modern Warfare 2 μαζί λοιπόν με νέους χάρτες, η λειτουργία Gunfight θα κάνει την μεγάλη του επιστροφή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά είναι καλό που το περιεχόμενο που θέλουν οι fans είναι στα σχέδια.

Πηγή πληροφοριών: comicbook.com