Fans του Rainbow Six Siege ετοιμαστείτε γιατί η Ubisoft ανακοίνωσε μερικές σημαντικές ενημερώσεις και προσθήκες για την όγδοη χρονιά του παιχνιδιού!

Κατά τη διάρκεια του 2023  Rainbow Six Siege Invitational livestream, η εταιρεία μοιράστηκε μερικές συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τους νέους operators, κάποια νέα tools και κάποιες αλλαγές στο balance που σίγουρα θα ‘αναστατώσουν‘ το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Total War: Immortal Empires: Δωρεάν για τους κατόχους του Warhammer 3

Rainbow Six Siege: Ετοιμαστείτε για δράση, Τι μας επιφυλάσσει η Ubisoft; Revamping shields, καινούργιοι operators κ.α. πολλά!

Η πρώτη σεζόν της όγδοης χρονιάς, Commanding Force, θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου και θα εισάγει έναν νέο attacker με το όνομα Brava. Η Brava έχει την ικανότητα να χακάρει τα ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού και είτε να τα απενεργοποιεί είτε να παίρνει τον έλεγχό τους.

Εκτός από τη Brava, το Commanding Force θα φέρει τα νέα μέτρα (Mousetrap) κατά των cheaters και θα κάνει την εμπειρία των νέων παίκτών πολύ καλύτερη!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Οι επόμενες season θα παρουσιάσουν νέους operators από τη Σουηδία, τη Νότια Κορέα και την Πορτογαλία, καθώς και έναν ολοκαίνουργιο χάρτη στην τέταρτη season.

Ο Consulate χάρτης και ο operator Frost θα υποστούν επίσης ανασχεδιασμούς (revamp) στην δεύτερη season, ενώ θα ακολουθήσει και ένα revamp των Riot Shields στην τέταρτη season Four, με σκοπό να γίνουν πιο τακτικές και aggressive.

Για να δείξει τη long-term δέσμευσή της στο μέλλον του Rainbow Six Siege

, η Ubisoft εισάγει μια νέα onboarding εμπειρία για τους νέους παίκτες
Η πρώτη season θα προσφέρει challenges για αρχάριους, που θα τους βοηθάνε να μάθουν το παιχνίδι και να ξεκλειδώσουν τους operators, ενώ η τρίτη season θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένα tutorials. Η τέταρτη season θα παρουσιάσει ακόμη και μια νέα λίστα αναπαραγωγής humans vs. bots για τους παίκτες που αναζητούν ένα λίγο πιο χαλαρό  παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Το Metroid Prime Remastered καταλαβαίνει την δύναμη της σιωπής

Rainbow Six Siege: Ετοιμαστείτε για δράση, Τι μας επιφυλάσσει η Ubisoft; Revamping shields, καινούργιοι operators κ.α. πολλά!

Είναι σαφές ότι η Ubisoft είναι αποφασισμένη και θα συνεχίσει να βελτιώνει το Rainbow Six Siege, ακόμη και αν πλησιάζει το δέκατο χρόνο λειτουργίας του ως live service

Η ομάδα είναι αποφασισμένη να κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό και ελκυστικό από ποτέ, με νέους operators, χάρτες και εργαλεία που θα κάνουν τους παίκτες να θέλουν όλο και  περισσότερα.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το τρέιλερ της όγδοης χρονιάς και το αποκαλυπτικό livestream στο YouTube για να πάρετε μια γεύση από το τι πρόκειται να έρθει.

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στη δράση και να ζήσετε τη συγκίνηση της όγδοης χρονιάς του Rainbow Six Siege!

Πηγή πληροφοριών: pcgamer.com