Ετοιμαστείτε για την παρουσίαση του πρωτοποριακού αναδιπλούμενου smartphone της OnePlus φέτος – και μπορεί να είναι μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόσασταν! Πρόσφατα, ο γνωστός σχολιαστής της βιομηχανίας Digital Chat Station έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες μέσω του λογαριασμού του Weibo.

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου και κοστίζει 699$

Αν φαντάζεστε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της OnePlus θα ακολουθήσει τα βήματα του OPPO, ξανασκεφτείτε το! Μπορεί να είναι μεγαλύτερο από ό,τι περιμένετε. Η OnePlus λέγεται ότι θα παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο κινητό τύπου βιβλίου που θα είναι μεγαλύτερο από το OPPO Find N2, καθιστώντας το μια αρκετά εντυπωσιακή συσκευή.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, μια συσκευή Galaxy Z Fold αναμένεται να έρθει με εντυπωσιακή οθόνη 2K. Επίσης, το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus θα κυκλοφορήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023. Έτσι, αν ανυπομονείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα, αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί πριν από τον Ιούλιο το νωρίτερο!

Το OPPO Find N2 διαθέτει μια κύρια οθόνη 7,1 ιντσών fullHD+ (1792 x 1920) και μια εντυπωσιακή οθόνη κάλυψης 5,54 ιντσών fullHD+ (2120 x 1080), παρέχοντας στους χρήστες απίστευτες εικόνες τόσο στην κύρια όσο και στη δευτερεύουσα οθόνη του! Παρά το γεγονός ότι είναι μικρότερο από πολλά πτυσσόμενα κινητά, η οθόνη του παραμένει εντυπωσιακά μεγάλη. Αυτή η οθόνη είναι πολύ πιο κοντά σε ανάλυση fullHD+ παρά σε 2K.

Δείτε ακόμα: Η OnePlus θα ανακοινώσει τέσσερα smartphone στο H1 2023;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο πληροφοριοδότης δεν συζήτησε καν το OPPO Find N2, όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Η OnePlus μπορεί κάλλιστα να επιλέξει να βελτιώσει την ανάλυση της οθόνης και να αποκαλύψει τελικά ένα Find N2 rebrand, αλλά αυτό είναι απίθανο.

Η OnePlus πιστεύεται ότι θα παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο smartphone τύπου clamshell κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι πιθανό ότι και οι δύο αυτές συσκευές θα κυκλοφορήσουν το 2023, αλλά το αναδιπλούμενο μοντέλο clamshell δεν διευκρινίστηκε από την πηγή μας.

Η OnePlus κατοχύρωσε πρόσφατα τα εμπορικά σήματα για τα ονόματα OnePlus V Fold και OnePlus V Flip. Τα δύο ονόματα υποδηλώνουν ότι ετοιμάζονται δύο διαφορετικές σειρές αναδιπλούμενων smartphones, όπως είχαμε δηλώσει προηγουμένως. Η OPPO και η Vivo, δύο από τις θυγατρικές εταιρείες της OnePlus, έχουν ήδη λανσάρει τα αναδιπλούμενα smartphones τους. Η OPPO έχει βρει το δρόμο της στις παγκόσμιες αγορές με το OPPO Find N2 Flip, και τώρα είναι πολύ αργά για την OnePlus να μας εντυπωσιάσει με τις νεότερες προσθήκες της.

Δείτε επίσης: OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

H OnePlus είναι μια μάρκα που έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο των smartphones και έχει δημιουργήσει μια ισχυρή βάση οπαδών γύρω από τα προϊόντα της. Τα τηλέφωνά τους είναι γνωστό ότι είναι ισχυρά, καλά κατασκευασμένα και προσιτά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους.