Μια καταπληκτική εξέλιξη στην αξιολόγηση της υγείας των κατοικίδιων ζώων έρχεται με ένα νέο pet health app, με το όνομα TTcare: AI for Pet Healthcare, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να ανιχνεύσει ιατρικά προβλήματα με μία μόνο φωτογραφία του τριχωτού φίλου σας. Αυτή η εφεύρεση θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην κτηνιατρική περίθαλψη και να προσφέρει ανεκτίμητες πληροφορίες για την ευημερία των κατοικίδιων ζώων μας.

Οι περισσότεροι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι τριχωτοί μας φίλοι λαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή φροντίδα. Γι’ αυτό παρατηρούμε συνεχώς αν είναι καλά. Ωστόσο, πολλές φορές πιστεύουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με το ζωάκι μας, το πηγαίνουμε στον κτηνίατρο, πληρώνουμε χρήματα και ανακαλύπτουμε ότι δεν συμβαίνει κάτι. Αυτό είναι καλό αλλά από την άλλη έχουν ξοδευτεί χρήματα χωρίς λόγο.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Σώζει την ζωή ενός ανθρώπου από γαστρεντερική αιμορραγία

Με τη νέα εφαρμογή, μπορείτε τώρα να βοηθήσετε τον τριχωτό σας φίλο να λάβει ταχύτερα τη φροντίδα που χρειάζεται και ακόμη και να διαγνώσετε πιθανές παθήσεις.

Τι είναι αυτό το νέο pet health app και τι κάνει;

Η εφαρμογή ονομάζεται TTcare: AI for Pet Healthcare και είναι διαθέσιμη τόσο για iPhone όσο και για Android. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας μέσω μιας απλής φωτογραφίας του δέρματος και των ματιών του.

Πρέπει να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το μέρος του σώματος του κατοικίδιου ζώου σας που θέλετε να ελέγξετε, να τραβήξετε μια φωτογραφία με την κάμερα του τηλεφώνου σας και η τεχνητή νοημοσύνη θα αναλύσει την κατάσταση της υγείας του κατοικίδιου. Η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή ισχυρίζεται ότι είναι δυνατή η ανίχνευση μη φυσιολογικών συμπτωμάτων κατά 90% ακρίβεια.

Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση της εφαρμογής για την πραγματοποίηση εικονικών συναντήσεων με κτηνιάτρους για την απάντηση σε ερωτήσεις σας.

Δείτε επίσης: Healistic: Η εφαρμογή που παραδίδει άμεσα φάρμακα στην πόρτα σας

TTcare: AI for Pet Healthcare: Είναι η εφαρμογή δωρεάν;

Η λήψη της εφαρμογής γίνεται δωρεάν, ενώ και ορισμένες από τις λειτουργίες παρέχονται δωρεάν. Ωστόσο, θα χρειαστεί να πληρώσετε μια συνδρομή για να λάβετε πλήρεις ελέγχους υγείας και ανάλυση του κατοικίδιου ζώου σας.

Η δωρεάν έκδοση σάς προσφέρει 3 δωρεάν σαρώσεις. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο μηνιαίο πρόγραμμα, ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν και οι επόμενοι μήνες θα είναι 4,99 $ ανά μήνα. Υπάρχει επίσης ένα ετήσιο πρόγραμμα, το οποίο σας προσφέρει δωρεάν δοκιμή 1 μήνα και κοστίζει 49,99 $ για το έτος (εξοικονομώντας σας 20%).

Πρέπει να πηγαίνω το κατοικίδιο στον κτηνίατρο;

Η εφαρμογή είναι σε θέση να εντοπίσει μη φυσιολογικά συμπτώματα με ακρίβεια 90%, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Φυσικά, θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρο για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το ζωάκι σας.

Δείτε επίσης: WhatsApp και Meta προχώρησαν πρόσφατα σε πρωτοποριακές αλλαγές

Η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για εσάς εάν το κατοικίδιο ζώο σας αντιμετωπίζει ένα όχι τόσο σοβαρό ζήτημα που πιστεύετε ότι θα μπορούσε να επιλυθεί γρήγορα και απλά. Επίσης, βοηθά στον έγκαιρο εντοπισμό του ζητήματος.

Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίζετε ότι το κατοικίδιό σας είναι υγιές και ευτυχισμένο. Η φροντίδα ενός κατοικίδιου ζώου μπορεί να γίνει πιο εύκολη με αυτή την ενδιαφέρουσα εφαρμογή.

Πηγή: www.foxnews.com