Σε αυτούς τους ταχέως μεταβαλλόμενους καιρούς, η σκηνή του video streaming έχει δει πολλούς σημαντικούς παίκτες να αυξάνουν τις τιμές τους λόγω της αύξησης του κόστους και του αυξημένου ανταγωνισμού. Ευτυχώς σήμερα, μαθαίνουμε ότι το Netflix πηγαίνει ενάντια σε αυτή την τρέχουσα τάση μειώνοντας την τιμολόγηση των προγραμμάτων του σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο!

Δείτε επίσης: Netflix: Spatial audio σε 700 τίτλους για τους συνδρομητές Premium

Δείτε επίσης: Netflix: Νέος κανόνας θα απαιτεί νέο κωδικό πρόσβασης κάθε 31 ημέρες

Η Amepere Analysis διαπίστωσε ότι το Netflix μειώνει δραματικά τις τιμές του σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής καθώς και της Μέσης Ανατολής! Στα προγράμματα Basic, Standard και Premium θα υπάρξουν εκπτώσεις που θα κυμαίνονται από 13-60%. Η εταιρεία έρευνας και ανάλυσης δεδομένων έδωσε στη δημοσιότητα έναν πλήρη κατάλογο των χωρών που θα απολαύσουν τα μειωμένα πακέτα Netflix. Παρόλο που ορισμένες εκπτώσεις μπορεί να είναι πενιχρές, κάθε πτώση τιμής είναι καλοδεχούμενη – ειδικά όταν οι τιμές είναι συνήθως ακριβές! Αν ζείτε σε μια από αυτές τις περιοχές που αναφέρονται παρακάτω, θα λάβετε έκπτωση!

Δείτε επίσης: Netflix: Ξεκλειδώστε αμερικάνικο περιεχόμενο με αυτά τα VPN

Ενώ το Netflix αύξησε τις τιμές του το περασμένο έτος, με την πιο πρόσφατη αύξηση της τιμής του να σημειώνεται στις αρχές του περασμένου έτους, η εταιρεία λάνσαρε και ένα νέο πλάνο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και φιλικό προς το κόστος στην υπηρεσία της. Επί του παρόντος, το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι live και κοστίζει 6,99 $ ανά μήνα, και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από δέκα χώρες. Σίγουρα, οι τελευταίοι μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για το Netflix λόγω της απόφασής του να αποκλείσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης. Ακόμη πιο πρόσφατα, τον Φεβρουάριο, η πολιτική αυτή επιβλήθηκε και στους Καναδούς χρήστες. Η τιμολόγηση μπορεί να είναι φθηνότερη ανάλογα με την περιοχή σας, αλλά θα είναι συναρπαστικό να παρακολουθήσουμε πώς το Netflix θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει τα επόμενα δύο χρόνια, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασής του.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com