Την Πέμπτη, η Google παρουσίασε ένα συναρπαστικό σύνολο νέων λειτουργιών για όλους τους χρήστες Pixel και τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας Google One. Η ποικιλία περιλαμβάνει το εργαλείο Magic Eraser, ένα εφέ βίντεο HDR καθώς και πολλά άλλα για τις πλατφόρμες Android και iOS.

Δείτε επίσης: Οι υπάλληλοι της Google καλούνται να μοιράζονται τα γραφεία τους

Με τα πιο σύγχρονα τηλέφωνα Pixel, το Google Photos έχει λανσάρει τα τελευταία χρόνια εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη, όπως το Magic Eraser, όπως ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση blog από την Dina Berrada και τον Esteban Kozak της Google.

Με το Magic Eraser και άλλες καινοτόμες δυνατότητες επεξεργασίας που είναι πλέον προσβάσιμες σε περισσότερους ανθρώπους, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες! Από αυτή τη στιγμή, τα μέλη του Google One στις πλατφόρμες Android και iOS καθώς και όλοι οι χρήστες Pixel μπορούν να βιώσουν το Magic Eraser, ένα νέο εφέ βίντεο HDR μαζί με μοναδικά στυλ κολάζ.

Αξιοποιώντας τη μηχανική εκμάθηση και την τεχνολογία αιχμής AI, το εργαλείο Magic Eraser αναγνωρίζει γρήγορα τυχόν ανεπιθύμητα στοιχεία στις φωτογραφίες σας – όπως ενοχλητικές φωτοβολίδες ή καλώδια – και στη συνέχεια τα εξαφανίζει με μερικά μόνο πατήματα. Επιπλέον, το Magic Eraser έχει την απίστευτη ικανότητα να εξαλείφει οποιαδήποτε ανεπιθύμητα αντικείμενα στις φωτογραφίες σας με ένα απλό πινέλο ή κύκλο.

Δείτε ακόμα: Google: Εξετάζει προβλήματα συγχρονισμού του Gmail IMAP που επηρεάζουν το Outlook

Επιπλέον, το Magic Eraser περιλαμβάνει μια λειτουργία Καμουφλάζ που αλλάζει γρήγορα την απόχρωση των επιλεγμένων αντικειμένων σας, ώστε να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στη φωτογραφία.

Το Google Photos για Android και iOS μόλις έγινε πιο ισχυρό! Με μια συνδρομή στο Google One (που ξεκινά μόνο από 1,99 δολάρια/μήνα) το εργαλείο Magic Eraser είναι πλέον προσβάσιμο σε κάθε χρήστη – ανεξάρτητα από το αν έχει Pixel 6 ή 7 ή κάποιο άλλο τηλέφωνο εντελώς!

Επιπλέον, η Google δήλωσε ότι όλες οι γενιές τηλεφώνων Pixel – όπως το 5a και οι προηγούμενες εκδόσεις – μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εργαλείο Magic Eraser χωρίς κόστος χωρίς συνδρομή Google One.

Δείτε επίσης: Η ανανέωση του Google TV προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενό σας

Είναι εκπληκτικό πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από το 1998, όταν η Google εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Από τότε, αυτή η μηχανή αναζήτησης έχει γίνει ένα ανεκτίμητο εργαλείο για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι τη χρησιμοποιούν για τα πάντα, από την έρευνα θεμάτων μέχρι τη μάθηση για τα τρέχοντα γεγονότα ή ακόμη και για την εύρεση οδηγιών! Ανεξάρτητα από το για τι τη χρησιμοποιείτε, ένα πράγμα είναι σίγουρο – η Google έχει αναμφίβολα αφήσει το στίγμα της στην ιστορία και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον.