Η OnePlus έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2023 με την κυκλοφορία του OnePlus 11 και πρόσφατα στο MWC δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη της αναδιπλούμενη συσκευή (foldable) αργότερα μέσα στην χρονιά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο – ακούμε φήμες για το OnePlus Fold εδώ και σχεδόν 12 μήνες!

Δείτε επίσης: Η OnePlus θα ανακοινώσει τέσσερα smartphone στο H1 2023;

Είναι καλό να επιβεβαιώνεται αυτό που ήδη υποψιαζόμασταν. Νομίζαμε ότι η OnePlus θα αποκάλυπτε βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο πτυσσόμενο στο MWC – η έκθεση με επίκεντρο την κινητή τηλεφωνία θα ήταν ο ιδανικός χώρος για την παρουσίαση του προϊόντος – αλλά αυτό δεν ισχύει. Οι μόνες πληροφορίες που λάβαμε είναι ότι το foldable είναι ένα προϊόν πάνω στο οποίο εργάζεται η OnePlus και ότι θα κυκλοφορήσει το 2023.

Ο Kinder Liu, COO και πρόεδρος της OnePlus, αποκάλυψε ότι το foldable τους θα τροφοδοτείται από τον ομαλό και γρήγορο Snapdragon 8 Gen 2

. Αυτό επιβεβαιώνει μόνο ότι η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην τήρηση του σλόγκαν της – “γρήγορο και ομαλό”.

Δείτε επίσης: Το T-Mobile OnePlus 7T λαμβάνει την ενημέρωση Android 12

“Το πρώτο μας αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα έχει την υπογραφή της γρήγορης και ομαλής εμπειρίας OnePlus. Πρέπει να είναι ένα τηλέφωνο ναυαρχίδα που δεν κολλάει λόγω της αναδιπλούμενης μορφής του, όσον αφορά τον βιομηχανικό σχεδιασμό, τη μηχανική τεχνολογία και άλλες πτυχές. Θέλουμε να κυκλοφορήσουμε μια συσκευή που στοχεύει να βρίσκεται στην κορυφαία εμπειρία της σημερινής πτυσσόμενης αγοράς“.

Όσον αφορά το hardware, το πτυσσόμενο είναι πιθανό να διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που δεν βασίζεται στα υπάρχοντα σχέδια της BBK. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com