Ένα βίντεο που φιλοξενείται στο YouTube έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα τηλέφωνα Pixel, σύμφωνα με το Android Authority. Όσοι επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο χωρίς το τηλέφωνό τους να κάνει αμέσως επανεκκίνηση.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν προβλήματα με το fullscreen YouTube playback

Πολλοί χρήστες έχουν πάει στο Reddit για να αναφέρουν ότι όταν παίζουν αυτό το συγκεκριμένο κλιπ από την ταινία Alien του 1979 στην εφαρμογή YouTube, κρασάρει το Pixel 6 ή 7 τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το βίντεο αναπαράγεται για λίγα δευτερόλεπτα προτού κολλήσει και επανεκκινήσει το τηλέφωνο. Άλλοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι μόλις η εφαρμογή YouTube άρχισε να φορτώνει το κλιπ, τα τηλέφωνά τους μπήκαν σε soft reboot.

Δείτε επίσης: Pixel Watch: Λαμβάνει το update Φεβρουαρίου 2023

Δείτε επίσης: Google Pixel 7: Δεν υποστηρίζει το νεότερο πρότυπο 5G

Το ίδιο το βίντεο, που είναι δύο ετών, είναι μια σκηνή από την κλασική ταινία τρόμου επιστημονικής φαντασίας Alien που είναι διαθέσιμη σε 4K HDR. Αλλά αν έχετε ένα από τα πιθανώς επηρεαζόμενα τηλέφωνα, δεν σας συμβουλεύουμε να το παρακολουθήσετε, καθώς η συσκευή σας μπορεί να καταρρεύσει λόγω μιας αδιευκρίνιστης δυσλειτουργίας

που σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο τα Pixels χειρίζονται το χρώμα – παρόμοια προβλήματα που προκάλεσαν το πάγωμα ορισμένων συσκευών Android με μια συγκεκριμένη ταπετσαρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το YouTube προκαλεί σφάλματα στα πιο πρόσφατα και καλύτερα τηλέφωνα Android της Google. Τον περασμένο μήνα, ορισμένοι κάτοχοι Pixel 7 ανέφεραν ότι τα τηλέφωνά τους κατέρρευσαν ή πάγωσαν όταν έβλεπαν το YouTube σε λειτουργία πλήρους οθόνης και σύροντας προς τα επάνω στη γραμμή πλοήγησης. Αυτό υποτίθεται ότι θα σας φέρει στην αρχική οθόνη ή θα ανοίξει το μενού πρόσφατων εφαρμογών.

Εάν είστε περίεργοι ή απλά θέλετε να το δείτε μόνοι σας, συνεχίστε και παρακολουθήστε το βίντεο με δική σας ευθύνη.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com