Μια πρόσφατη έκθεση αποκάλυψε ότι η Tesla προωθεί την ανανέωση του Model Y με την κωδική ονομασία “Juniper“, το οποίο πρόκειται να φτάσει στη γραμμή παραγωγής μέχρι το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Tesla: Πόσο κοστίζει τελικά η συντήρηση ενός Model Y;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, το ανανεωμένο Model 3 της Tesla έχει εντοπιστεί σε δρόμους, καθώς η εταιρεία εργάζεται για να τελειοποιήσει την τελευταία προσφορά της.

Σύμφωνα με το Reuters, η ανανέωση του Model Y είναι προ των πυλών:

Οι αλλαγές της Tesla με την κωδική ονομασία “Project Juniper” στο crossover ηλεκτρικό όχημα Model Y περιλαμβάνουν αλλαγές στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του, με στόχο την έναρξη της κατασκευής του το 2024.”

Παρόλο που το Reuters έχει αμφισβητήσιμο παρελθόν όσον αφορά την κάλυψη της Tesla, πρέπει να προσεγγίσουμε αυτή την τελευταία έκθεση με προσοχή.

Φαίνεται ότι το δημοσίευμα έχει αποκαλύψει πληροφορίες από εσωτερικές πηγές σε προμηθευτές της Tesla, οι οποίες θα παράσχουν πολύτιμες λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμα: Hackers μπορούν να κλέψουν εύκολα οχήματα Tesla Model 3 και Model Y

Η Tesla έχει ζητήσει από τους προμηθευτές να παρέχουν προσφορές για μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του Model Y, Project Juniper, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών και εσωτερικών εξαρτημάτων που θα κατασκευαστούν το 2021

“, ανέφεραν δύο άτομα.

Αυτή η αναφορά υποδηλώνει ότι η ανανέωση θα επηρεάσει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό στυλ του SUV, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς θα αλλάξει. Σύμφωνα με την έκθεση, ο στόχος τους είναι να ξεκινήσει η παραγωγή τον Οκτώβριο του 2024.

Το Model Y της Tesla κυκλοφόρησε αρχικά το 2020, ωστόσο η παραγωγή του δεν άρχισε να αυξάνεται σημαντικά μέχρι τις αρχές του 2021.

Δείτε επίσης: Η Tesla παράγει το πρώτο megacast για το Model Y στο Gigafactory Texas

Το Tesla Model Y είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρικό SUV που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε σήμερα για τα αυτοκίνητα. Η εντυπωσιακή εμβέλεια της μπαταρίας του εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από φόρτιση κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών, ενώ η πρωτοποριακή εσωτερική σχεδίαση του σας κρατάει άνετους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας.