Είστε fan του θρυλικού Star Wars; Τότε ετοιμαστείτε γιατί το The Mandalorian επέστρεψε στις οθόνες μας – Η τρίτη season της επικής “διαστημικής” σειράς επιτέλους ξεκίνησε, και παρόλο που άργησε λίγο, υπόσχεται να προσφέρει “βραδιές” γεμάτες δράση και περιπέτεια.

Η υπόθεση της season;
Φήμες λένε πως η υπόθεση θα μπορούσε να ονομαστεί και «Mission to Mandalore».

Δείτε επίσης: H iSIM της Qualcomm μπορεί να εξαφανίσει τις SIM και eSIM

The Mandalorian: Συγκλονιστική η πρεμιέρα της 3ης season

Η season ξεκινά με την επανασύνδεση των κεντρικών χαρακτήρων της σειράς και μερικών νέων, όπως ο Din Djarin, (που τον υποδύεται ο Pedro Pascal) , ο οποίος βρίσκεται σε μια αποστολή εξιλέωσης για την αφαίρεση του κράνους του (μια πράξη που δύσκολα ξεχνιέται στον πολιτισμό του).
Θα ξεκινήσει ένα ταξίδι προς τον κόσμο του, αλλά όχι πριν συναντήσει μερικά εμπόδια!

Με τον τυπικό τρόπο του Mandalorian, η season ξεκινάει με μια έντονη περιπέτεια με ένα τεράστιο τέρας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί μια επίσκεψη σε μερικούς παλιούς φίλους (Greef Karga) και η εισαγωγή ενός νέου χαρακτήρα (Bo-Katan) που δε μπορεί να κατανοήσει ακριβώς τη πίστη του Din στον κώδικα των Mandalorian.
Φυσικά, από τη σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος χαρακτήρα όλων, o “μικρούλης” Baby Yoda που μας έχει χαρίσει αρκετές αξιολάτρευτες στιγμές.

Δείτε επίσης: Η Ρωσία μπλοκάρει Discord, Microsoft Teams, Snapchat, Telegram και άλλα app

The Mandalorian: Συγκλονιστική η πρεμιέρα της 3ης season

Παρόλο που το επεισόδιο μπορεί να ήταν λίγο χαμηλών τόνων όσον αφορά την “αφηγηματική κλίμακα”, οι κορυφαίοι producers της σειράς, Jon Favreau και Dave Filoni, ξέρουν ακριβώς πως και κυρίως το πότε να αξιοποιήσουν πλήρως το “σύμπαν” του Star Wars.
Το επεισόδιο μπορεί να μην είχε σημαντικές αποκαλύψεις ή μεγάλες εκπλήξεις, αλλά “στρώνει” το χαλί για την συναρπαστική συνέχεια που θα ακολουθήσει στον κόσμο των Mandalorian.
Η Disney+ δεν είχε δώσει στους κριτικούς εκ των προτέρων το επεισόδιο, γεγονός που μεγάλωνε το ενδιαφέρον μας για την πρεμιέρα του.
Και παρόλο που μπορεί να μην ήταν η τόσο “εκρηκτική” πρεμιέρα όσο ήλπιζαν κάποιοι, είναι σίγουρο ότι οι πιστοί θαυμαστές της σειράς είναι έτοιμοι να καθίσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν τη σειρά!

Αν δεν έχετε δει τις προηγούμενες σεζόν, κάντε το τώρα!
Η τρίτη season του The Mandalorian επέστρεψε και θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Πηγή πληροφοριών: edition.com