Η κατάργηση των Drafts του TikTok σας επιτρέπει να καθαρίσετε τη σελίδα του προφίλ σας και να ανακτήσετε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να διαγράψετε ένα μόνο, πολλά ή όλα τα πρόχειρα βίντεο ταυτόχρονα. Θα σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι να απαλλαγείτε από αυτά τα προσχέδια.

Δείτε επίσης: Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς υπαλλήλους: Αφαιρέστε το TikTok από τις συσκευές σας

Πώς να διαγράψετε Drafts στο TikTok

Δείτε επίσης: TikTok: Πώς να κάνετε repost ένα βίντεο;

Πώς να διαγράψετε ένα Draft στο TikTok

Για να αφαιρέσετε ένα πρόχειρο, ξεκινήστε πρώτα το TikTok στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, στην κάτω γραμμή της εφαρμογής, πατήστε “Profile.”

Στη σελίδα προφίλ, επιλέξτε “Drafts” για να δείτε τα βίντεό σας που έχετε σχεδιάσει.

Στη σελίδα “Drafts” που ανοίγει, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε “Select”. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα βίντεο που θέλετε να καταργήσετε.

Για να διαγράψετε όλα τα πρόχειρά σας ταυτόχρονα και, αφού πατήσετε “Select”, πατήστε “Select All” στην επάνω αριστερή γωνία.

Όσα βίντεο κι αν έχετε επιλέξει, για να τα διαγράψετε από τα πρόχειρά σας, πατήστε “Delete (X)” στο κάτω μέρος. (X είναι ο αριθμός των προσχέδων που έχετε επιλέξει.)

Στο “Delete Draft?”, επιλέξτε “Delete.”

Δείτε επίσης: Το TikTok θα περιορίζει αυτόματα το screen time στους εφήβους

Σε περίπτωση που θέλετε να απαλλαγείτε από το TikTok από το προφίλ σας, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok και, στη συνέχεια, να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή σε iPhone, iPad ή Android. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής καταργεί όλα τα βίντεό σας που έχετε γράψει από την εφαρμογή.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com