Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, μας διευκολύνει να παραμένουμε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους μας φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μας. Με το Facebook, μπορούμε όχι μόνο να δημοσιεύουμε μηνύματα κειμένου αλλά και να μοιραζόμαστε φωτογραφίες και βίντεο με ευκολία. Γνωρίζατε ότι το Facebook σας παρέχει τη δυνατότητα να τροποποιήσετε και να προσαρμόσετε εύκολα τις φωτογραφίες που αναρτάτε στην πλατφόρμα του;

Δείτε επίσης: Facebook: Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αυτά τα λάθη καθημερινά
Βελτιώστε την ποιότητα των φωτογραφιών σας στο Facebook με αυτά τα εύκολα βήματα επεξεργασίας:

1. Στο επάνω μέρος της ροής σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Φωτογραφία/Βίντεο που βρίσκεται κάτω από Τι έχετε στο μυαλό σας.

2. Τώρα επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.

3. Μετά από αυτό, θα πρέπει να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω στις φωτογραφίες και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι και στη συνέχεια στο Επεξεργασία όλων.

4. Τώρα θα πρέπει να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε και να κάνετε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία.

5. Μπορείτε τώρα να κάνετε κλικ για να επιλέξετε την επιλογή επεξεργασίας στα αριστερά. Μπορείτε να προσθέσετε λεζάντα, να προσθέσετε ετικέτα σε φίλους, να περικόψετε και να περιστρέψετε τη φωτογραφία.

6. Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία, πρέπει να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση.

7. Τώρα επιλέξτε το κοινό σας και κάντε κλικ στο Δημοσίευση.

Δείτε ακόμα: Πώς θα μεταφέρετε εικόνες και βίντεο από το Facebook στο Google Photos

Πρόσφατα, η Meta – η μητρική εταιρεία του Facebook – παρουσίασε μια καινοτόμο συνδρομητική υπηρεσία γνωστή ως Meta verified. Με την εγγραφή τους στη νέα συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή, οι χρήστες μπορούν να πιστοποιήσουν τους λογαριασμούς τους με μια κυβερνητική ταυτότητα και να τους απονεμηθεί ένα blue badge. Το Meta Verified παρέχει στους χρήστες ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για την αποτροπή κλοπής ταυτότητας και απάτης.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να λαμβάνουν άμεση βοήθεια από τους εκπροσώπους υποστήριξης πελατών. Άλλα πλεονεκτήματα της συνδρομής περιλαμβάνουν ενισχυμένη προβολή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, 100 δωρεάν αστέρια που δίνονται σε επαληθευμένους συνδρομητές και ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φιλοδωρήματα στους δημιουργούς στο Facebook.

Δείτε επίσης: Οι αναζητήσεις για deactivate των Facebook και Instagram εκτοξεύθηκαν

Ως πρόσθετο μπόνους, η εγγραφή σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικά αυτοκόλλητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις Ιστορίες και τα Reels! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Meta Verified θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία!