Άσχημα νέα! Το Hogwarts Legacy δεν θα φτάσει στο PlayStation 4 (PS4) και το Xbox One στις 4 Απριλίου, όπως είχε ειπωθεί, αλλά στις 5 Μαΐου. Επομένως, οι κάτοχοι αυτών των παλιών κονσολών θα πρέπει να κάνουν υπομονή για άλλους δύο μήνες περίπου.

Ελπίζουμε ότι οι Warner Bros. Games και Avalanche Software δεν θα αναβάλουν ξανά την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Είχαν αναβάλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και έπρεπε να το κυκλοφορήσουν για όλες τις κονσόλες στις 10 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, λίγους μήνες πριν, αποκάλυψαν ότι το Hogwarts Legacy θα είναι διαθέσιμο μόνο για PS5, Xbox Series X/S και PC τον Φεβρουάριο, ενώ τα PS4 και Xbox One θα το αποκτούσαν στις 4 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Προβλήματα στο PC Performance.

Το Hogwarts Legacy είναι ένα παιχνίδι action role-playing με έναν πολύ ενδιαφέροντα μαγικό κόσμο που μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες. Οι gamers μπορούν να εξερευνήσουν το κάστρο και τους χώρους του Hogwarts. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και να επιλέξουν το όνομα, το φύλο, τη φωνή και την εμφάνισή τους. Διαδραματίζεται στο σύμπαν του Χάρι Πότερ, αλλά πολύ πριν γεννηθεί ο αγαπημένος μικρός μάγος!

Οι προγραμματιστές ανέφεραν

ότι “εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες“, αλλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να το κάνουν αυτό. Ενώ δεν έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον χρόνο, βλέπουμε τώρα ότι υπάρχει καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Hogwarts Legacy στο PlayStation 4 και το Xbox One. Επίσης, οι προγραμματιστές δεν ανέφεραν τίποτα για το Switch, επομένως αυτή η έκδοση είναι πιθανότατα προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Hοgwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes

Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy πούλησε πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα και κέρδισε 850 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις παγκοσμίως τις δύο πρώτες εβδομάδες του (σύμφωνα με τη Warner).

Η Warner ισχυρίστηκε επίσης ότι το παιχνίδι έχει σπάσει τα εταιρικά ρεκόρ για το engagement των παικτών.

Δείτε επίσης: Hοgwarts Legacy: Είναι πλέον το Best Selling Game στο Steam

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και περήφανοι που βλέπουμε την ανταπόκριση των παικτών στο Hogwarts Legacy“, δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Bros. Games.