Η Amazon είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι η αγαπημένη κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, The Batman: Caped Crusader, θα προβάλλεται στην πλατφόρμα της! 

Ο James Gunn και ο Peter Safran ηγούνται της προσπάθειας αναζωογόνησης της DC Entertainment, διατηρώντας ακόμη και κάποια από τα έργα που είχαν ανακοινωθεί πριν από την άφιξή τους. Για παράδειγμα, το Batman: Caped Crusader – μια πολυαναμενόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων από τον Bruce Timm (συνδημιουργός του Batman: The Animated Series), τον Matt Reeves (σκηνοθέτης της ταινίας The Batman) και τον J.J. Abrams – είναι ακόμα πολύ ζωντανό! Μπορείτε να περιμένετε να την απολαύσετε στο Prime Video όταν κυκλοφορήσει.

Δείτε επίσης: Batman: Leak η νέα εκδοχή του σκοτεινού ιππότη με τον Robert Pattinson

Η σειρά, που η Warner Bros ζήτησε 10 μόνο επεισόδια, ήταν να προβληθεί στο HBO Max και ύστερα κατά τη διάρκεια της απόκτησης του από το Discovery τα σχέδια διαλύθηκαν. Όμως όχι μόνο την παρέλαβε η Amazon, αλλά με βάση το The Hollywood Reporter, λέγεται πως το studio ζήτησε ήδη να ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν, που είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την σειρά.

Πρόταση:  HBOMax: Το κόστος μόνο θα αυξάνεται από εδώ και πέρα

Ο Timm και οι υπόλοιποι, έχουν τονίσει πως η σειρά είναι φτιαγμένη και διαδραματίζεται σε περίοδο της αρχικής καριέρας του Batman πριν από όλες τις συμμαχίες του και το κλασικό και πολυαγαπημένο Batmobile. Επιπλέον ο Timm αναφέρεται σε αυτή τη σειρά πιο πολύ ως more Batman: The Animated Series παρά σαν απλά Batman: The Animated Series κάτι που λέει πολλά για την πλοκή της. “Αυτή τη φορά, θα ήθελα πολύ να αδράξω την ευκαιρία να κάνω ό,τι θέλω, σαν να είναι πάλι το 1990”, δήλωσε ο Timm με μια λάμψη στα μάτια.

Διαβάστε επίσης: Amazon Prime Video: Αποκτά έναν σημαντικό επανασχεδιασμό

Δεν υπάρχει καμία αναφορά ακόμα για το χρονικό διάστημα που μπορεί να κυκλοφορήσει το Caped Crusader στο Prime, μείνετε όμως συντονισμένοι.

πηγή πληροφορίων:  gizmodo.com