Oppo Find N2 Flip: Λειτουργικές εφαρμογές στην πίσω οθόνη;

To Oppo Find N2 Flip αν και είναι ένα εξαιρετικό αναδιπλούμενο smartphone, η εξωτερική οθόνη είναι δυστυχώς πολύ περιορισμένη. Τώρα, υπάρχει τρόπος να τρέξετε full εφαρμογές στην οθόνη του πίσω μέρους του Oppo Find N2 Flip.

Όπως το Galaxy Z Flip 4 πριν από αυτό, είναι εφικτό να κάνεις λίγα πράγματα στην οθόνη αυτή. Αυτό περιλαμβάνει το χρονόμετρο, την κάμερα και να βλέπεις τον καιρό. Αυτό ήταν και ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά του.

Δείτε επίσης: Galaxy Z Flip 4: Αποκτά το update ασφαλείας Ιανουάριου 2023

Χάρη στους προγραμματιστές, είναι ένα πρόβλημα που βρέθηκε λύση, αν και όχι επίσημη.

Το CoverScreen OS κυκλοφόρησε στη σειρά Galaxy Z Flip 4 λίγο καιρό πριν και άνοιξε ορίζοντες για πολλές εφαρμογές Android για την πίσω οθόνη οι οποίες είναι λειτουργικές κανονικά. Γενικά, αν εξαιρέσετε το μέγεθος της οθόνης, σε τεστ πήγε πολύ καλά. Στο τελευταίο του update το CoverScreen OS επεκτάθηκε και για την οθόνη του Oppο Find N2 Flip.

Πρόταση: Ποιες οι προδιαγραφές των αναδιπλούμενων τηλεφώνων επόμενης γενιάς της Oppo

Όταν εγκαταστάθηκε και ήταν έτοιμο για χρήση, το CoverScreen OS μπόρεσε να ανοίξει ολόκληρες εφαρμογές στην οθόνη που βρίσκεται πίσω από το κινητό. Αυτό περιλάμβανε εντοπισμό φωνής ακόμα και ένα πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια θέματα με την κλιμάκωση σε πολλές εφαρμογές μέσα σε αυτά και το Chrome

. Επιπλέον, το CoverScreen OS επιτρέπει να χειριστείτε όλα τα widget από την εξωτερική οθόνη, σε σχέση με την μικρή λίστα που έχει δώσει η Oppo σαν υποστηριζόμενα.

Ο προγραμματιστής είπε στο 9to5Google πως η υποστήριξη για το Find N2 Flip είναι ακόμα σε εξέλιξη και θεωρείται πειραματική, γι’ αυτό και ο οδηγός για το στήσιμο των apps δεν είναι ακόμα πλήρως ενημερωμένος για τη συσκευή της Oppo. Ακόμα, υπάρχουν κάποιες ιδιομορφίες, όπως η κίνηση πίσω που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης ενώ βρίσκεσαι σε μια εφαρμογή.  

Διαβάστε επίσης: Oppo: Το Find N2 Flip κυκλοφορεί παγκόσμια

Όμως, εξακολουθεί να είναι νίκη για αυτούς που έδωσαν ευκαιρία στο Find N2 Flip, καθώς κάνει την συσκευή πολύ πιο χρήσιμη.