Σήμερα, η Apple παρουσιάζει το iOS 16.4 beta 4 στους προγραμματιστές – μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του! Έχουμε αναφέρει πολλά γι’ αυτό τις τελευταίες 14 ημέρες και αν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε iPhone, τότε υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που σας περιμένουν με αυτή την έκδοση. Μην χάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το iOS 16.4 – αποκτήστε το τώρα και κάντε την εμπειρία του τηλεφώνου σας καλύτερη από ποτέ!

Δείτε επίσης: iOS 16.4: Τα web apps στην homescreen θα στέλνουν ειδοποιήσεις push

Αν είστε εγγεγραμμένος δοκιμαστής beta για προγραμματιστές, το iOS 16.4 Beta 4 θα είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση αμέσως! Για να αποκτήσετε την ενημέρωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενικά και στη συνέχεια Ενημέρωση λογισμικού στο μενού της συσκευής σας. Μετά τη σημερινή κυκλοφορία αυτής της έκδοσης με αριθμό build 20E5239b, οι public beta testers μπορούν να την αναμένουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε επίσης:

iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!

Καθώς οι δοκιμές beta συνεχίζουν να προχωρούν, αναμένεται ότι το iOS 16.4 θα διατεθεί τις επόμενες εβδομάδες για δημόσια κατανάλωση. Ο βραζιλιάνικος πάροχος ασύρματης τηλεφωνίας Claro αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την Apple για την παροχή αυτόνομης υποστήριξης 5G αποκλειστικά για τους χρήστες iPhone μόλις το iOS 16.4 κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα!

Δείτε επίσης: Apple: Κυκλοφόρησε η beta 3 για iOS 16.4 και iPadOS 16.4

Εκτός από το iOS 16.4, η Apple δοκιμάζει και τις ακόλουθες ενημερώσεις λογισμικού:

  • iPadOS 16.4 beta 4
  • watchOS 9.4 beta 4
  • tvOS 16.4 beta 4
  • macOS Ventura 13.3 beta 4

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com