Η Microsoft άνοιξε τις πύλες της νέας λειτουργίας Bing Chat, επιτρέποντας σε όλους να συμμετάσχουν και να βιώσουν την εμπειρία του GPT-4 powered chatbot. Δεν απαιτείται άλλη αναμονή – εκμεταλλευτείτε αυτή την απίστευτη ευκαιρία τώρα!

Αφού η Bing της Microsoft παρουσίασε το GPT-powered interface τον περασμένο μήνα, λαμβάνει όση προσοχή δεν έχει λάβει τα τελευταία δέκα χρόνια. Ωστόσο, ο τεχνολογικός γίγαντας ήταν μέχρι στιγμής προσεκτικός σχετικά με τον ρυθμό με τον οποίο κάνει διαθέσιμη στους χρήστες τη νέα προσφορά Bing – που υποστηρίζεται από την τεχνολογία GPT-4 της OpenAI. Αλλά φαίνεται ότι η Bing γκρεμίζει αυτούς τους τοίχους.

Η Microsoft που είναι μεταξύ των μεγάλων επενδυτών της OpenAI, φαίνεται να έχει εξαλείψει τη λίστα αναμονής για τη νέα εμπειρία Bing, ώστε όλοι να έχουν άμεση πρόσβαση. Το Windows Central σημείωσε αυτή την αλλαγή και επεσήμανε ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το νέο Bing. Το TechCrunch πραγματοποίησε σχετικές δομικές με μερικά email (παλιά και νέα) και όλα έδωσαν άμεση πρόσβαση στο AI chatbot.

Διατηρώντας το παραδοσιακό κουμπί “Join the Waitlist” στην αρχική σελίδα του Bing, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν άμεση πρόσβαση μετά την εγγραφή τους. Η Microsoft δεν αποκάλυψε αν καταργεί εντελώς την επιλογή της λίστας αναμονής

ή αν απλώς διεξάγει πειράματα για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες- ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας διαβεβαίωσε ότι πραγματοποιούνται διάφορες δοκιμές.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προεπισκόπησης, εκτελούμε διάφορες δοκιμές που ενδέχεται να επιταχύνουν την πρόσβαση στο νέο Bing για ορισμένους χρήστες. Παραμένουμε σε προεπισκόπηση και μπορείτε να εγγραφείτε στο Bing.com», δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft.

Η Microsoft σπεύδει να ενσωματώσει το chatbot της με βάση την τεχνητή νοημοσύνη σε πολλές από τις υπηρεσίες της. Μόλις τον περασμένο μήνα, παρουσίασε το GPT-4 powered bot στη γραμμή εργασιών των Windows 11 και πρόσφατα η σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge απέκτησε τη δυνατότητα του Bing AI chatbot.

Η τεχνολογία της OpenAI είναι μια τεράστια επιτυχία για το Bing: οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες του έχουν ήδη ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια! Είναι λογικό, λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα chatbots με τεχνητή νοημοσύνη και το πώς δεκάδες εκατομμύρια περίεργοι χρήστες είναι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com