Σχετικά με μια ανακοίνωση τον Απρίλιο του 2021, η Perfect World Games και οι προγραμματιστές του Black Wings Game Studio ανακοίνωσαν επίσημα το Persona 5: The Phantom X για τα iOS και Android. Δεν έχει ανακοινωθεί μέρα κυκλοφορίας, όμως θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι με items στο app μέσα για να αγοράσετε.

Οι εγγραφές για το playtest «Infiltration Test» είναι διαθέσιμες τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα, και το ίδιο το playtest θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου στην Κίνα. Αν και η ίδια η ανακοίνωση δεν αναφέρει έκδοση PC, η δοκιμή θα διεξαχθεί σε PC και συσκευές Android.

Δείτε επίσης: Diablo IV: Open beta για το Σαββατοκύριακο

To Persona 5: The Phantom X είναι ένας εντελώς νέος τίτλος βασισμένος στον κόσμο του Persona 5, διαδραματίζεται στο Τόκιο και ακολουθεί μια πρωτότυπη ιστορία γύρω από μια νέα ομάδα Phantom Thieves. Το στυλ και το βασικό παιχνίδι του αρχικού παιχνιδιού διατηρούνται, ενώ τα γραφικά έχουν βελτιωθεί και η εμπειρία χρήστη και η παρουσίαση έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήστες smartphone.

Η SEGA και η ATLUS’P-Studio επιβλέπουν την ανάπτυξη και παρέχουν πόρους, ενώ η Perfect World Games και το Black Wings Game Studio θα αναπτύξουν, θα διανείμουν και θα λειτουργήσουν τον τίτλο. Ενώ βασίζεται στον κόσμο του Persona 5, αναπτύσσεται ως ένα νέο παιχνίδι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις των τοπικών χρηστών, τις τάσεις και τα περιβάλλοντα παιχνιδιού. Ο πρωταγωνιστής και η δικιά του Persona σχεδιάστηκαν από τον Shigenori Soejima της ομάδας ATLUS.

Πρόταση: Space Adventure Cobra: Από anime σε video game;

Το παιχνίδι επικεντρώνεται στο θέμα της «επιθυμίας» και αφηγείται την ιστορία μαθητών που έχουν ξυπνήσει στις «περσόνες» τους, αντιμετωπίζοντας μαζί δυσκολίες σε μια εποχή «χαμηλής επιθυμίας». Ένας μυστηριώδης ηλικιωμένος με μακριά μύτη, ένα παράξενο υποβρύχιο δωμάτιο, μια κουκουβάγια που μπορεί να μιλήσει ανθρώπινη γλώσσα και ένας άλλος κόσμος ξεχωριστός από την πραγματικότητα – όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα πράγματα συνδέονται με κάποιο τρόπο.

Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του μαθητή, παρακολουθώντας μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως μπέιζμπολ ή βλέποντας ταινίες με φίλους στον ελεύθερο χρόνο τους. Μετά το σχολείο, μπορούν να διεισδύσουν στον άλλο κόσμο, που εμφανίζεται με τη μορφή παλατιών με διαφορετικά θέματα, και να χρησιμοποιήσουν τα Personas τους για να συμμετάσχουν σε μάχες υψηλών οκτανίων ενάντια σε εχθρούς.

Διαβάστε επίσης: Call of Duty Modern Warfare 2: Δωρεάν πρόσβαση σε multiplayer

πηγή πληροφοριών:gematsu.com