Ετοιμαστείτε να κάνετε μια νοσταλγική βουτιά στο παρελθόν στις 6 Ιουνίου, με την κυκλοφορία του επίσημα αδειοδοτημένου χειριστηρίου Xbox 360 από την Hyperkin για το νέο σας Xbox Series X. 

Δείτε επίσης: Xbox Series X|S: Πώς να μπείτε στο Safe Mode;

Το Xenon, το επίσημο χειριστήριο Xbox 360, θα είναι διαθέσιμο στη προσιτή τιμή των 49,99 δολαρίων – γεγονός που το καθιστά πολύ φθηνότερο από πολλά άλλα κορυφαίας ποιότητας χειριστήρια της αγοράς! Η τιμολόγηση της Hyperkin για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές θα είναι διαθέσιμες σύντομα, καθώς οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν την προ-παραγγελία στις 5 Μαΐου απευθείας από την Hyperkin. Αν αναπολείτε τις ημέρες που αυτή η πλατφόρμα βρισκόταν στην ακμή της, αδράξτε την ευκαιρία να τις ξαναζήσετε με το Xbox Series X. Δείτε όλη την ανακοίνωση στο Twitter!

Δεν χρειάζεται να παραμείνετε στο κλασικό μαύρο ή λευκό χρώμα των κονσολών Xbox 360 Elite και Arcade – μπορείτε να αναβαθμίσετε και το χειριστήριο Xenon! Την ημέρα της κυκλοφορίας, θα υπάρχουν δύο ακόμα χρώματα για να διαλέξετε – ροζ και κόκκινο. Όπως είναι αναμενόμενο από ένα οικονομικό χειριστήριο Xbox Series X, αυτό το επανασχεδιασμένο gamepad Xbox 360 είναι ενσύρματο μέσω σύνδεσης USB αντί για ασύρματο όπως το αρχικό μοντέλο με μπαταρίες AA στην εποχή του.

Αυτό το χειριστήριο είναι το αποκορύφωμα του στυλ και της εκλέπτυνσης. Όταν η Hyperkin επανέφερε το αρχικό χειριστήριο Xbox Duke στα τέλη Δεκεμβρίου του 2021, έδωσε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε να μην λείπει κανένα χαρακτηριστικό. Διαθέτοντας τον ίδιο υποδειγματικό εργονομικό σχεδιασμό που παραμένει σχεδόν αμετάβλητο εδώ και 18 χρόνια, δεν είναι περίεργο γιατί το 2020 Xbox Wireless Controller αντλεί τόσο πολλά από τον προκάτοχό του. 

Δείτε ακόμα: Xbox Series X/S update: Θα επιταχύνει τον χρόνο εκκίνησης

Το Hyperkin Xenon εκμεταλλεύεται επίσης πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία με τα κουμπιά προβολής, κοινής χρήσης και μενού που είναι όλα προσβάσιμα. Ακόμα και όταν παίζετε τα απόλυτα παιχνίδια Xbox Series X, δεν θα θυσιάσετε καμία από τις λειτουργίες με αυτό το κλασικό χειριστήριο. Είναι επίσης πλήρως συμβατό με τα συστήματα Xbox One και PC.

Από τα γοητευτικά κουμπιά μέχρι τα ικανοποιητικά ανταποκρινόμενα bumpers και σκανδάλες, είναι ακριβώς όπως το παλιό! Φυσικά, το D-pad δεν ήταν ποτέ κορυφαίο, αλλά αυτό ήταν που το έκανε μοναδικό στην εποχή του.

Με το Xenon να είναι ένα επίσημα αδειοδοτημένο προϊόν και το εντυπωσιακό ιστορικό της Hyperkin, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το χειριστήριο Xbox Series X θα είναι μια κορυφαία συσκευή. Παρόλο που θα ήταν προτιμότερο να υπήρχε μια ασύρματη έκδοση αυτού του αντικειμένου, το γεγονός ότι είναι τόσο προσιτό αντισταθμίζει τα ελαττώματά του. Για όσους από εμάς ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε με τα αγαπημένα κλασικά παιχνίδια Xbox 360, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να πάρουμε στα χέρια μας τα εμβληματικά χειριστήρια και να τα παίξουμε τόσο μέσω δίσκων όσο και μέσω του Game Pass Ultimate streaming! Άλλωστε, ήταν αυτά τα ειδικά gamepads που καθιέρωσαν ένα νέο πρότυπο για τα σύγχρονα χειριστήρια παιχνιδιών.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Xbox Series X θα εντυπωσιαστούν με τη νέα αναβάθμιση

Όταν η Microsoft κυκλοφόρησε το Xbox 360 το 2005, έφερε επανάσταση στη βιομηχανία του gaming. Με τον κομψό σχεδιασμό, την ισχυρή κονσόλα και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, το Xbox 360 άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε βιντεοπαιχνίδια. Είχε επίσης μια ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία που επέτρεπε στους παίκτες να συνδέουν πολλά χειριστήρια σε μια κονσόλα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για μπερδεμένα καλώδια. Αυτό διευκόλυνε πολύ τους παίκτες να εγκαθιστούν τα συστήματα παιχνιδιών τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την τοποθέτηση καλωδίων ή την εύρεση θέσης για να τα τοποθετήσουν.