Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα δύο νέα αξεσουάρ – το Slim Tripod stand και το Camera Grip stand για τη σειρά Galaxy S23.

Αν ψάχνετε για την απόλυτη φωτογραφική μηχανή τηλεφώνου, μην κοιτάξετε παραπέρα από τη σειρά Galaxy S23 της Samsung. Με τα ισχυρά χαρακτηριστικά της και το σύστημα αιχμής της, ξεχωρίζει από άλλες ναυαρχίδες που διατίθενται σήμερα – ειδικά στην περίπτωση του S23 Ultra.

Αν έχετε ήδη τη θήκη Gadget Case για το S23 σας, τότε γιατί να μην το απογειώσετε με τις δύο πρόσφατες προσθήκες της Samsung στη σειρά αξεσουάρ της – το Slim Tripod Stand και το Camera Grip; Και τα δύο αυτά καταπληκτικά προϊόντα μπορούν εύκολα να συνδεθούν ή να αποσπαστούν από τη θήκη, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας.

Samsung Galaxy S23: Ήρθαν νέα αξεσουάρ κάμερας!

Αυτό το συμπαγές τρίποδο είναι ιδανικός συνεργάτης για vlogging, καθώς μπορεί να κρατηθεί εύκολα με το ένα χέρι κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης με το Samsung Galaxy S23. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο, το ελαφρύ σταντ καταλαμβάνει ελάχιστα χώρο όταν διπλώνεται και διαθέτει εκπληκτικό επίπεδο στιβαρότητας μόλις ανοίξει. Το πρόσθετο πλεονέκτημα; Μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ κάθετου και οριζόντιου προσανατολισμού στο τηλέφωνό σας μέσα σε δευτερόλεπτα!

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A54 5G: Επιβεβαιώθηκε ότι κυκλοφορεί σύντομα

Η άλλη προσθήκη στον εξοπλισμό του Samsung Galaxy S23 σας, είναι μια μηχανοκίνητη συσκευή που μπορεί να μετατραπεί είτε σε λαβή φωτογραφικής μηχανής είτε σε μια απίστευτα μικρή βάση. Αυτό το κομμάτι εξοπλισμού συνοδεύεται από το τηλεχειριστήριο Bluetooth, το οποίο σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε το κλείστρο από μεγαλύτερη απόσταση και να ρυθμίζετε την κλίση της βάσης σε μεγάλες αποστάσεις. Αν ψάχνετε να αποτυπώνετε ακόμα περισσότερα σε κάθε πλάνο όταν βιντεοσκοπείτε τον εαυτό σας, τότε αυτό είναι για εσάς!

Samsung Galaxy S23: Ήρθαν νέα αξεσουάρ κάμερας!

Σύμφωνα με το AndroidAuthority, το Slim Tripod Stand είναι τώρα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Samsung στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια αποδοτική τιμή των £ 34 (που ισοδυναμεί με περίπου 41 δολάρια). Το Camera Grip δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη τιμή- ωστόσο, αναμένουμε ότι δεν θα ξεπεράσει αυτή του αντίστοιχου προϊόντος.

Όταν μελετήσαμε τις κριτικές για το Gadget Case της Samsung στην ιστοσελίδα της στις ΗΠΑ, δεν φάνηκε ότι οι πελάτες ήταν υπερβολικά ευχαριστημένοι με την αγορά τους. Στην πραγματικότητα, πολλαπλές αναφορές ανέφεραν ότι η αφαίρεση της θήκης ήταν δύσκολη υπόθεση και συχνά οδηγούσε σε ζημιά στο ίδιο το τηλέφωνο. Έτσι, αν σκέφτεστε να αγοράσετε μια από αυτές τις θήκες, φροντίστε να τη δοκιμάσετε στο τοπικό σας κατάστημα Samsung πριν δεσμευτείτε!

Δείτε επίσης: Το Galaxy Note 9 λαμβάνει ενημέρωση έκπληξη έξι μήνες μετά τη λήξη της υποστήριξης

Αυτή τη στιγμή, παρατίθενται στον ιστότοπο της εταιρείας που προορίζεται για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου- ωστόσο, η Samsung θα μπορούσε να φέρει αυτά τα αξεσουάρ σε άλλες χώρες στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: phonearena.com