Ψάχνετε για έναν τρόπο να επαναφέρετε κάτι στον λογαριασμό σας στο Instagram; Είτε πρόκειται για το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου σας – ή ίσως για τη διαγραφή όλων των παλαιών αναρτήσεων, των likes και των followers από το λογαριασμό σας συνολικά – μην ψάχνετε άλλο! Αν πρέπει να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, ακολουθούν μερικές μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να κρύψετε αναρτήσεις από συγκεκριμένα άτομα;

Αν έχετε συνδέσει τους λογαριασμούς σας στο Instagram και στο Facebook, δοκιμάστε να συνδεθείτε πρώτα με το προφίλ σας στο Facebook. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook για να έχετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας:

  1. Εκκινήστε το Instagram και πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; σε iOS ή Λάβετε βοήθεια για τη σύνδεση στο Android.
  2. Θα έχετε τρεις επιλογές: Όνομα χρήστη (περιλαμβάνει επίσης email), Τηλέφωνο και Σύνδεση με το Facebook.
  3. Εάν γνωρίζετε τη σύνδεσή σας στο Facebook και είναι συνδεδεμένο στο Instagram, επιλέξτε Συνέχεια ως… στο κάτω μέρος.
  4. Εάν δεν γνωρίζετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Facebook, εισαγάγετε το όνομα χρήστη, το email ή το τηλέφωνό σας στο Instagram. ΠΡΕΠΕΙ να έχετε ένα από αυτά τα διαπιστευτήρια. Ένα email αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε καταχωρίσει με έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.

Δείτε ακόμα: Το Instagram καθιστά πιο εύκολο το reshare των αγαπημένων σας Reels

Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Instagram χωρίς όνομα χρήστη, email ή κωδικό πρόσβασης

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  2. Πατήστε Λήψη βοήθειας για τη σύνδεση σε Android ή Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; σε iOS.
  3. Πατήστε στο Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;
  4. Συμπληρώστε τις πληροφορίες στην οθόνη και μετά πατήστε Αίτημα υποστήριξης
    .

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε το έντυπο όσο το δυνατόν πληρέστερα. Για να αυξήσετε την πιθανότητα ανάκτησης της πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Instagram, πρέπει να παρουσιάσετε μια ισχυρή υπόθεση ότι αυτός σας ανήκει. Για να διασφαλιστεί ότι η ομάδα ασφαλείας μπορεί να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση, παρακαλείστε να παράσχετε οποιαδήποτε πρόσθετη λεπτομέρεια ή αποδεικτικό στοιχείο μπορεί να είναι απαραίτητο.

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα και να καταργήσετε εντελώς τους λογαριασμούς σας στο Instagram, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και εύκολα εντός της εφαρμογής. Λάβετε υπόψη σας ότι αν ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω, κάθε σχόλιο και κάθε like σας θα αφαιρεθεί αμετάκλητα από το σύστημά μας, εκτός από την επαναφορά του αριθμού των ακολούθων σας στο μηδέν.

Δείτε επίσης: Instagram down: Χρήστες ανέφεραν διακοπή – “Επέστρεψε” σύντομα

Ξεκινήστε διαγράφοντας τον λογαριασμό σας στο Instagram.

  1. Μεταβείτε στην ειδική σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού σας στην κινητή συσκευή ή στην επιφάνεια εργασίας σας.
  2. Επιλέξτε έναν λόγο για τη διαγραφή από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας.
  4. Κάντε κλικ ή πατήστε Οριστική διαγραφή του λογαριασμού μου.

Σημείωση: Εάν επιλέξετε αυτή την ενέργεια, θα πρέπει να περιμένετε δύο ολόκληρες εβδομάδες πριν χρησιμοποιήσετε ξανά το όνομα χρήστη σας. Αν είστε τυχεροί, το όνομα χρήστη σας θα πρέπει να είναι ακόμα διαθέσιμο για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.