Τα Windows 11 φέρνουν την επανάσταση στο Widgets Board με έναν ακόμη γύρο ενημερώσεων!

Η Microsoft ανεβάζει τα Windows 11 στο επόμενο επίπεδο με τις τελευταίες ενημερώσεις και δεν σταματά εκεί. Αυτή τη φορά βελτιστοποιούν τον χώρο της οθόνης σας με βελτιωμένους πίνακες widgets που θα κάνουν πιο εύκολη από ποτέ τη χρήση αυτού του καταπληκτικού λειτουργικού συστήματος!

Τα Windows 11 ενημερώνουν το Widgets Board (ξανά)

Δείτε επίσης: Pwn2Own 2023: Windows 11, Tesla, Ubuntu και macOS χακαρίστηκαν

Ο επαναστατικός πίνακας widget, προσβάσιμος από ένα ολοκαίνουργιο κουμπί στη γραμμή εργασιών των Windows 11, είναι τώρα διαθέσιμος με το Windows Insider Preview Build 25324 μαζί με μια νέα σχεδιασμένη διάταξη τριών στηλών – απλά βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας μπορεί να το φιλοξενήσει! Προσαρμόστε και οργανώστε τα widgets ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις για βέλτιστη αποδοτικότητα.

Δείτε επίσης: Microsoft: Προσθέτει μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων USB4 στα Windows 11

Η Microsoft ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση ότι αρχίζει να παρουσιάζει μια ενημερωμένη έκδοση του πίνακα widgets με αυξημένο χώρο (έως και τρεις στήλες αν είναι συμβατή με τη συσκευή), καθώς και ξεχωριστές ενότητες για widgets και περιεχόμενο feed, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να ενημερώνεστε τόσο για τις αγαπημένες σας εφαρμογές όσο και για τις υπηρεσίες σας. Αυτή η ανανέωση θα καταστήσει απλούστερο για τους χρήστες

να παίρνουν γρήγορα πληροφορίες με μια ματιά ή να χρησιμοποιούν με σύνεση το χρόνο του διαλείμματός τους, αποκτώντας πρόσβαση σε εξατομικευμένο ειδησεογραφικό περιεχόμενο.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Microsoft δοκίμασε ένα full-screen widgets board, αλλά αυτό το πείραμα δεν φαίνεται να ξεπέρασε τα Insider builds. Αυτό το νέο σχέδιο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μόνο το πλάι της οθόνης, χωρίς να καλύπτει ολόκληρο το desktop σας.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διορθώνει το bug στο Snipping Tool των Windows 11

Με την ενσωμάτωση περισσότερων widgets στον πίνακα, η ενημέρωση της Microsoft θα μπορούσε να είναι μια αναβάθμιση. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η τρέχουσα διάταξη έχει περιορίσει τη διαθέσιμη περιοχή για τα widgets, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τα προτεινόμενα άρθρα. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η Microsoft θα συνεχίσει να την τροποποιεί, δεδομένου ότι υπάρχει ήδη μια σημαντική ποσότητα προτεινόμενου περιεχομένου που είναι ορατό στο μενού αναζήτησης της γραμμής εργασιών.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com