Η επερχόμενη έκδοση του iOS 17 της Apple μπορεί να προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά από ό,τι περιμένουμε, με μερικές από τις πιο επιθυμητές λειτουργίες να είναι πιθανό να ενσωματωθούν σε αυτή την έκδοση.

Δείτε επίσης: Persona 5: The Phantom X ανακοινώθηκε για iOS και Android

Δείτε επίσης: Το iOS 16.4 φέρνει φωνητική απομόνωση σε τηλεφωνικές κλήσεις

Η ετήσια αναβάθμιση του iOS από την Apple προσφέρει έναν συνδυασμό νέων χαρακτηριστικών και σημαντικών αλλαγών, μαζί με μικρές ενημερώσεις για την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων και την ενίσχυση της συνολικής απόδοσης. Αρχικά φάνηκε ότι το iOS 17 θα επικεντρωνόταν στο τελευταίο παρά στο πρώτο, ωστόσο, φαίνεται ότι η Apple διευρύνει ελαφρώς το πεδίο εφαρμογής της.

Γράφοντας στο newsletter του “Power On” για το Bloomberg, ο Mark Gurman λέει ότι το iOS 17 σχεδιαζόταν να είναι μια έκδοση επιδιόρθωσης σφαλμάτων και βελτίωσης της απόδοσης. Η πρόθεση ήταν να αποφευχθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην έκδοση του iOS 16, η οποία ήταν φιλόδοξη αλλά παρεμποδίστηκε από “χαμένες προθεσμίες και ένα λανθασμένο ξεκίνημα”.

Σε μια πρόσφατη αποκάλυψη, ο Gurman σημείωσε ότι η διαδικασία ανάπτυξης άλλαξε πορεία αργά στο παιχνίδι, εισάγοντας ωραία χαρακτηριστικά “που πρέπει να έχουμε” ως μέρος της κυκλοφορίας τους. Με την ονομασία “Dawn”, αυτές οι ενημερώσεις έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν τα ρητά αιτήματα και τις επιθυμίες των χρηστών

. Με αυτή την αλλαγή, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν ακόμη περισσότερα από το προϊόν τους απ’ ό,τι στο παρελθόν!

Αν και ο Gurman δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα συμπεριληφθούν, είναι προφανές ότι το iOS 17 δεν θα περιέχει μια μεγάλη αναβάθμιση χαρακτηριστικών όπως είδαμε στο iOS 16 με την αναμόρφωση της οθόνης κλειδώματος.

Δείτε επίσης: iOS 16.4 beta 4: Κυκλοφορεί τώρα στους προγραμματιστές

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές ενημερώσεις χαρακτηριστικών για το iOS 17. Ωστόσο, μια αμφισβητήσιμη φήμη από τον Οκτώβριο του 2022 έδειξε ότι το iMessage μπορεί να λάβει μια αναμόρφωση με νέα χαρακτηριστικά όπως “new home”, chat rooms και δυνατότητες συνομιλίας AR. Γνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτή η επερχόμενη έκδοση θα επικεντρωθεί σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις επιδόσεων, οδηγεί κάποιον να αναρωτηθεί αν αυτές οι φήμες είναι κάτι περισσότερο από απλές εικασίες.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com