ΑρχικήReviewsΞεκινά η κυκλοφορία του Apple Music Classical

Ξεκινά η κυκλοφορία του Apple Music Classical

Το Apple Music Classical αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τρίτη 28 Μαρτίου, ωστόσο φαίνεται ότι η εφαρμογή έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε επιλεγμένες χώρες της Ασίας, όπως η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες και το Βιετνάμ, όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες του Twitter.

Δείτε επίσης: Apple Music: Χρήστες αναφέρουν ότι βλέπουν λίστες αναπαραγωγής άλλων ατόμων στις βιβλιοθήκες τους

Apple Music Classical

Με την κυκλοφορία του iOS 15.4, το Apple Music Classical είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store για προπαραγγελία! Απολαύστε πάνω από 5 εκατομμύρια κομμάτια κλασικής μουσικής εντελώς δωρεάν με μια τυπική συνδρομή στο Apple Music. Αφήστε τα αυτιά σας να αφεθούν σε ποιοτικά και διαχρονικά κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος ή τον αποθηκευτικό χώρο – όλα είναι στη διάθεσή σας με το Apple Music Classical!

Δείτε επίσης: Apple watchOS 9.4: Τι φέρνει η νέα ενημέρωση RC;

Το Apple Music‌ Classical βασίζεται στην Primephonic, μια υπηρεσία streaming κλασικής μουσικής που απέκτησε η Apple το 2021. Με τις περιεκτικές λίστες αναπαραγωγής, το εκτεταμένο ηχητικό περιεχόμενο και τις προσεγμένες δυνατότητες αναζήτησης που διευκολύνουν την εύρεση ακριβώς αυτού που ψάχνετε- αυτή η μουσική πλατφόρμα ξεπερνά τα όρια με πάνω από χιλιάδες λεπτομερείς βιογραφίες συνθετών, περιγραφές των βασικών έργων τους μαζί με άλλα χαρακτηριστικά.

Το Apple Music Classical είναι μόλις ένα κλικ μακριά από όλους τους χρήστες iPhone, ενώ η έκδοση της εφαρμογής για Android θα κυκλοφορήσει σύντομα! Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας και Ολλανδικά. Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε νέους κλασικούς ήχους χωρίς να χρειαστεί να βγείτε ποτέ από το σπίτι σας!

Δείτε επίσης: Apple: 1 δισεκατομμύριο ετησίως για τη δημιουργία ταινιών

Η Apple σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή κλασικής μουσικής το 2022, αλλά η εφαρμογή δεν ανακοινώθηκε μέχρι φέτος. Η Apple έκλεισε την Primephonic τον Σεπτέμβριο του 2021 και πρόσφερε στους συνδρομητές έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Apple Music εκείνη την εποχή.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS