Τη Δευτέρα, η Apple παρουσίασε το watchOS 9.4 στους χρήστες του, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες Cycle Tracking και AFib monitoring! Με αυτή την ενημέρωση που τέθηκε σε εφαρμογή, περισσότεροι κάτοχοι του Apple Watch μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τις αναβαθμισμένες λειτουργίες του έξυπνου ρολογιού.

WatchOS 9.4: Δείτε τι νέο υπάρχει για το Apple Watch

Τα μοντέλα Apple Watch Series 4 και μεταγενέστερα, SE και Ultra εισάγουν μια πρωτοποριακή ενημέρωση που περιλαμβάνει το AFib History για την ανίχνευση ακανόνιστων καρδιακών παλμών. Χώρες όπως η Κολομβία, η Μαλαισία, η Μολδαβία, η Ταϊλάνδη και η Ουκρανία μπορούν τώρα να βιώσουν τη δύναμη αυτής της νέας λειτουργίας! Επιπλέον, το Cycle Tracking είναι διαθέσιμο για τους κατοίκους της Μολδαβίας και της Ουκρανίας – επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο χωρίς κόπο.

Η Apple αφαίρεσε το gesture “cover-to-mute” από τα ξυπνητήρια του Watch για να σας βοηθήσει να αποφύγετε την ακούσια ακύρωση του ξυπνητηριού σας ενώ βρίσκεστε σε βαθύ ύπνο.

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iOS 16.4 για iPhone τη Δευτέρα, φέρνοντας νέα emoji και καλύτερη ποιότητα κλήσεων.

Η τέταρτη ενημέρωση για το watchOS 9 έφτασε και είναι γεμάτη με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Από τα κομψά γραφικά του που αντικατοπτρίζουν αυτά ενός iPhone, μέχρι τα Sleep Stages που δίνουν στους χρήστες νέους τρόπους παρακολούθησης της διάρκειας του ύπνου τους – αυτή η νεότερη έκδοση δεν κάνει το Apple Watch σας μόνο πιο διασκεδαστικό αλλά και απίστευτα αποτελεσματικό! Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέσω της λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Η συνεχής ανάπτυξη του watchOS από την Apple επέτρεψε στην εταιρεία να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αγορά των smartwatch. Οι αναλυτές έχουν επισημάνει ότι, λόγω του στενού δεσμού του με τους χρήστες, είναι ένα από τα πιο συνεκτικά προϊόντα που κυκλοφόρησε ποτέ η Apple, καθιστώντας δύσκολο για τους πελάτες που έχουν ήδη επενδύσει σε αυτή την πλατφόρμα να κάνουν εύκολη μετάβαση σε άλλες πλατφόρμες όπως η Fitbit ή το Wear OS του Android.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com