Την Τρίτη, η Apple παρουσίασε το αποκλειστικό πρόγραμμα Apple Pay Later που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τέσσερις πληρωμές για οποιαδήποτε αγορά σε διάστημα έξι εβδομάδων.

Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι οι χρήστες της θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τα δάνειά τους μέσα από το Apple Wallet, κάνοντας τις πληρωμές πιο απρόσκοπτες από ποτέ. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο έως και 1000 δολάρια χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία μέσω των εμπόρων που δέχονται το Apple Pay – εντός της εφαρμογής ή online! Με αυτή τη νέα επιλογή της Apple, δεν θα έχετε ποτέ ξανά πρόβλημα να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Δείτε επίσης: Apple: Κατηγορείται για παράνομη απόλυση υπαλλήλων

Apple Pay Later: Αγοράστε τώρα και πληρώστε αργότερα!

Μέσα από το Apple Wallet, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για δάνειο χωρίς κανένα μειονέκτημα – το πιστωτικό τους σκορ δεν θα επηρεαστεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επιλέξουν πόσα χρήματα θα ήθελαν να αποσύρουν και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ένα soft credit pull προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές για αυτούς από οικονομικής άποψης.

Αφού λάβετε την έγκριση για το δάνειό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάνειο για να πραγματοποιήσετε online και in-app αγορές στο iPhone ή το iPad χρησιμοποιώντας εμπόρους που δέχονται το Apple Pay. Επιπλέον, μόλις ρυθμίσετε επιτυχώς το Apple Pay Later για πρώτη φορά, θα μπορείτε να κάνετε αμέσως αίτηση για δάνειο κατά τη διάρκεια της πληρωμής, όταν πραγματοποιείτε οποιαδήποτε απαραίτητη αγορά.

Το Apple Pay Later ενεργοποιείται μέσω του προγράμματος Mastercard Installments και οι έμποροι δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για τους πελάτες τους. Όταν ένας έμπορος επιλέξει να δεχτεί το Apple Pay, αυτό θα είναι μια διαθέσιμη επιλογή για online ή in-app πληρωμή στο iPhone και το iPad – δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να έχουν ευκολότερη εμπειρία αγορών από ποτέ! Με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού, ο πελάτης σας μπορεί να πληρώσει με ευκολία χρησιμοποιώντας το Apple Pay Later.

Μέσω της εφαρμογής Wallet, μπορείτε να φροντίζετε χωρίς κόπο όλες τις πληρωμές των δανείων σας με Apple Pay Later. Η εφαρμογή παρέχει μια πλήρη επισκόπηση του συνολικού ποσού που οφείλετε για τα υπάρχοντα δάνεια και του ποσού που οφείλετε τις επόμενες 30 ημέρες.

Apple Pay Later: Αγοράστε τώρα και πληρώστε αργότερα!

Δείτε επίσης: WatchOS 9.4: Δείτε τι νέο υπάρχει για το Apple Watch

Η Apple διαθέτει την υπηρεσία Pay Later σε περιορισμένη βάση από σήμερα και θα τη διαθέσει ευρύτερα τους επόμενους μήνες. Με αυτή τη νέα λειτουργία, η Apple ελπίζει να διευκολύνει τους πελάτες να αγοράζουν αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν προκαταβολικά την πλήρη τιμή.

Πηγή: cnbc.com