Οι κάτοχοι της σειράς Galaxy Tab S8 στις ΗΠΑ θα έχουν σύντομα πρόσβαση στην τελευταία ενημέρωση One UI 5.1, προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη εμπειρία συσκευής που δεν ήταν διαθέσιμη πριν!

Ενώ η Samsung έχει επιβραδύνει την κυκλοφορία νέων tablet, με την τελευταία ναυαρχίδα να είναι η σειρά Galaxy Tab S8 από το 2021, η ανάπτυξη και η υποστήριξη λογισμικού για τα πιο πρόσφατα tablet δεν έχει σχεδόν σταματήσει.

Δείτε επίσης: One UI 5.1: Αρχίζει να κυκλοφορεί για τις σειρές Galaxy S20, S21 και S22

Στην πραγματικότητα, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κυκλοφορεί επί του παρόντος την τελευταία ενημέρωση λογισμικού One UI 5.1 στα πιο πρόσφατα tablet της. Η ενημέρωση λογισμικού για τα tablet συγκεκριμένα έχει έναν αριθμό έκδοσης που τελειώνει σε BWC1, ενώ ο υπόλοιπος αριθμός έκδοσης ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο tablet.

Η σειρά Galaxy S23 τιμήθηκε με την ενημέρωση λογισμικού One UI 5.1 μόλις πριν από λίγους μήνες και τώρα η πλειοψηφία των επιλέξιμων συσκευών της Samsung μπορούν επίσης να απολαύσουν τα οφέλη της. Αλλά τι ακριβώς μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από αυτή την αναβάθμιση; Και κυρίως, ποιες νέες λειτουργίες έχουν γίνει διαθέσιμες στα Galaxy Tab S8 τους;

Μία από τις σημαντικές νέες αλλαγές που έρχονται μαζί με την ενημέρωση One UI 5.1 περιλαμβάνει το βελτιωμένο remastering εικόνας, το οποίο προσπαθεί να βελτιώσει την εμφάνιση των φωτογραφιών σας, μερικές φορές με αμφίβολη επιτυχία.

Δείτε επίσης: Η ενημέρωση One UI 5.1 της Samsung έφερε νέα bugs

Άλλες δυνατότητες που παρέχονται με την ενημέρωση One UI 5.1 περιλαμβάνουν βελτιώσεις στο multitasking, τις λειτουργίες και τις ρουτίνες, το Samsung DeX, τα γραφικά στοιχεία, το Samsung Internet και πολλά άλλα.

Αναμένουμε από τη Samsung να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy Tab S9 αργότερα φέτος, πιθανότατα τον Αύγουστο, και σίγουρα μαζί με τα επερχόμενα αναδιπλούμενα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5.

Αναμένουμε μια τριάδα tablet για άλλη μια φορά, ένα σχετικά συμπαγές Galaxy Tab S9, ένα ελαφρώς μεγαλύτερο Galaxy Tab S9+ και, τέλος, ένα τεράστιο Galaxy Tab S9 Ultra, που πιθανώς ξεπερνά το μέγεθος οθόνης 14 ιντσών και επίσης διαθέτει μπαταρία μεγαλύτερη από 10.000 mAh μπαταρία. Όλα θα τροφοδοτούνται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο τροφοδοτεί και τη σειρά Galaxy S23.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com