Η ηθοποιός πίσω από την φωνή της Lily Gao, στο Resident Evil 4 Remake, απενεργοποίησε τα σχόλια στο λογαριασμό της στο Instagram αφού έλαβε εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια κριτικάροντας την εκτέλεση της ως Ada Wong.

Η Gao η οποία είχε μοιραστεί με ενθουσιασμό αρκετά posts μιλώντας για το ρόλο της – έχει πλέον απενεργοποιήσει τις απαντήσεις και τα έχει κατεβάσει όλα εκτός από ένα ύστερα από πλημμύρισμα στα mentions της από λάτρεις του Resident Evil.

Δείτε επίσης: Resident Evil 4 Remake: Η Capcom κάνει βήματα πίσω με αυτό το remake

«Κατέστρεψες το remake» έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια, «Νιώθω πως ξόδεψα τσάμπα τα λεφτά μου στην deluxe edition για να έχω αυτήν την VA να ντουμπλάρει την Ada».

«Η υποκριτική σου ήταν χάλια στο RE4 Remake» πρόσθεσε ένας άλλος. «Ακουγόταν πολύ σκληρή και δεν υπήρχε τίποτα το ελκυστικό σε αυτή; Δεν ταίριαζε καθόλου, θεέ μου ελπίζω να μην σε ξαναπροσλάβουν ως voice actor της Ada για άλλο παιχνίδι»

«Γιατί κάνουν λες και προσπάθησε να τους δολοφονήσει;» ρώτησε ένας άλλος άναυδος χρήστης.

Πρόταση: The Last of Us: Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια για την έκδοση PC!

«Λατρεύω την εκτέλεση της τόσο πολύ! Αγαπώ το γεγονός ότι είναι πιο στωική αλλά διακριτικά πιο παιχνιδιάρα με τον Leon. Αισθάνεται πιστή στην Ada» επέμεινε ένας άλλος σχολιαστής. «Οι άνθρωποι πρέπει να ηρεμήσουν, η παρενόχληση δεν είναι καλή. Και οι δύο ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά και η εκτέλεση τους ήταν πολύ καλή για έναν τόσο εμβληματικό χαρακτήρα»

Στο παρελθόν συνέβη κάτι παρόμοιο, όπως με το παιχνίδι του The Last Of Us 2 – και συγκεκριμένα με την voice actor της Abby, Laura Bailey – η οποία έλαβε απειλές για τη ζωή της.

Η Capcom ανακοίνωσε πως το Resident Evil 4 Remake έχει ήδη πουλήσει 3εκ. αντίγραφα μόλις τις δύο πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του. Είπε πως ο τίτλος είχε ένα καλό ξεκίνημα αν και η Capcom ανακοίνωσε μια προειδοποίηση προς τους παίκτες του Resident Evil 4 Remake για να προσέχουν για ένα σπάνιο αλλά κρίσιμο bug προόδου.

Καθώς το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, η ομάδα είπε πως δουλεύει για να το διορθώσει και ζητάει συγγνώμη για όποια αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης: Resident Evil 4: Πρόβλημα στην έκδοση του Playstation 5

πηγή πληροφοριών:eurogamer.net