Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy S23 FE θα είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές πριν από το τέλος του 2023.

Είχαμε την εντύπωση ότι η Samsung είχε εγκαταλείψει τη μεσαία σειρά όταν δεν κυκλοφόρησε πέρυσι το Galaxy S22 Fan Edition, ωστόσο υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι θα επιστρέψει με το Galaxy S23 FE.

Η νεότερη φήμη σε αυτή την ιστορία έρχεται από το SamMobile. Σύμφωνα με τις πηγές του, επιβεβαιώνεται ότι θα υπάρξει εμφάνιση της συσκευής Samsung Galaxy S23 FE και θα τρέχει αποκλειστικά με τον επεξεργαστή Exynos 2200.

Αυτό το διακρίνει από την κύρια σειρά Samsung Galaxy S23: όλα αυτά τα τηλέφωνα χρησιμοποιούν το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2. Η CPU Exynos 2200 χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για τα τηλέφωνα Galaxy S22 από το 2021 σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Δείτε επίσης: Η Samsung θα ανοίξει 15 καταστήματα premium εμπειρίας σε 9 πόλεις της Ινδίας

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Watch: Πώς να απαντάτε σε μηνύματα;

Προδιαγραφές

Το SamMobile αναφέρει ότι το Galaxy S23 FE θα είναι εξοπλισμένο με έναν φακό κύριας κάμερας 50MP όπως και το κανονικό μοντέλο S23 και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 128GB ή 256GB εσωτερικής χωρητικότητας

αποθήκευσης.

Ολοκληρώνοντας τις φημολογούμενες προδιαγραφές, έχουμε 6 GB ή 8 GB μνήμης RAM, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 4.500 mAh. Είναι πανομοιότυπο σε χωρητικότητα με το Samsung Galaxy S21 FE που έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του 2022, το οποίο ήταν επίσης μέρος της σειράς Fan Edition.

Η αναμενόμενη ημερομηνία λανσαρίσματος είναι το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Αυτό θα είναι περίπου δύο χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία του τηλεφώνου FE της Samsung και πιθανότατα θα καθορίσει αν θα έχουμε άλλα τηλέφωνα από αυτήν με βάση την επιτυχία του (ή την έλλειψή της).

Πηγή πληροφοριών: techradar.com