Σήμερα δυστυχώς, πολλοί χρήστες iPhone αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης στην εφαρμογή Weather της Apple. Από τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας και μέχρι το πρωί, πολλές τοποθεσίες αντιμετώπισαν παρατεταμένη διακοπή. Πολλοί χρήστες iPhone έχουν παραπονεθεί ότι η εφαρμογή Weather δεν παρουσιάζει τα τρέχοντα δεδομένα καιρού ή παρουσιάζει ξεπερασμένες πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφορεί νέο Weather app για όλα τα Wear OS 3 watches

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η εφαρμογή Apple Weather δυσλειτουργεί για πολλούς χρήστες – ωστόσο, το Apple Watch συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια δήλωση που αποκάλυψε ότι ορισμένοι χρήστες έχουν επηρεαστεί από την έλλειψη πληροφόρησης για τον καιρό. Η Apple αποκάλυψε πρόσφατα ότι λόγω διακοπής λειτουργίας ενός παρόχου υπηρεσιών, τα δεδομένα βροχόπτωσης, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για την Αλάσκα, ωστόσο το ζήτημα αυτό είναι πιο εκτεταμένο.

Η εφαρμογή Weather της Apple αντιμετώπισε μερικά προβλήματα, λίγες μόνο ημέρες μετά τη σύντομη επιστροφή του Dark Sky. Το 2020, η Apple αγόρασε το Dark Sky και επαναχρησιμοποίησε μερικά από τα χαρακτηριστικά του στην εφαρμογή Weather πριν το κλείσει. Την περασμένη εβδομάδα, η εφαρμογή Dark Sky επέστρεψε για λίγο, πριν γίνει και πάλι απρόσιτη.

Δείτε ακόμα: Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.5 beta 1 στους προγραμματιστές

Η νέα εφαρμογή Weather της Apple μπορεί να έχει μερικές φανταστικές αναβαθμίσεις από την ενσωμάτωση του Dark Sky, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που εξακολουθούν να προτιμούν να έχουν αποκλειστικά την εφαρμογή Dark Sky. Η Apple παρέχει ειδοποιήσεις βροχής, αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την ειδοποίηση ώστε να παρέχει προειδοποιήσεις για ελαφριά, μέτρια ή έντονη βροχόπτωση – ένα σημαντικό μειονέκτημα σε χώρες όπου η βροχή είναι συχνή, όπως η Αγγλία

. Στην ηλιόλουστη Silicon Valley, την έδρα της Apple, όπου η βροχή είναι σπάνιο αγαθό, φαίνεται ότι οι μηχανικοί λογισμικού αυτού του τεχνολογικού γίγαντα απλώς παρέλειψαν να μεταφέρουν το κρίσιμο χαρακτηριστικό του Dark Sky κατά τη μετάβαση στις πλατφόρμες.

Δείτε επίσης: Το Netflix με διαφημίσεις στο Apple TV επιτέλους λειτουργεί

Το Apple Weather ξεχωρίζει από το πλήθος. Αυτή η ενσωματωμένη εφαρμογή, η οποία διατίθεται στάνταρ σε συσκευές iPhone και iPad, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών για την παρακολούθηση του καιρού στην περιοχή σας και όχι μόνο. Είτε είστε περίεργοι για την εξωτερική θερμοκρασία, την πιθανότητα βροχόπτωσης ή τα τρέχοντα επίπεδα υγρασίας, το Apple Weather σας καλύπτει.