19 Απριλίου. Ανοίξτε το ημερολόγιο σας και βάλτε μια υπενθύμιση, αν ήσασταν από αυτούς που περίμεναν για την remaster “pixel perfect” έκδοση κονσόλας του Final Fantasy, από τότε που την ανακοίνωσε η Square Enix τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Όλα τα παιχνίδια της σειράς – τα έξι δηλαδή τα Final Fantasy, II, III, IV, V και VI – έρχονται στην κονσόλα του PlayStation 4 και του Nintendo Switch εκείνη τη μέρα και μπορείτε είτε να τα αγοράσετε ξεχωριστά είτε σε bundle.

Δείτε επίσης: Final Fantasy 16: Η καταστροφή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο

Η Square Enix αρχικά κυκλοφόρησε τα pixel perfect Final Fantasy remaster για τον υπολογιστή και το κινητό το 2021 με νέα 2D γραφικά σχεδιασμένα για HD οθόνες, αναδιαταγμένα soundtrack και νέα gameplay χαρακτηριστικά. Οι εκδόσεις κονσόλας θα σας δώσουν επιπλέον την επιλογή να αλλάξετε μεταξύ των νέων soundtrack και των παλιών όπως επίσης και ανάμεσα στην default γραμματοσειρά και μια νέα βασισμένη σε pixel, σχεδιασμένη να αναδημιουργήσει την εμπειρία του κλασικού παιχνιδιού. Αν θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια χωρίς να έρθετε αντιμέτωποι με εχθρούς όσο εξερευνάτε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις τυχαίες συναντήσεις και αν θέλετε να ανέβετε επίπεδο χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο σε αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα χαρακτηριστικά ώθησης που σας κάνουν να κερδίσετε τέσσερεις φορές περισσότερους πόντους εμπειρίας.

Πρόταση: Final Fantasy 7 Remake Intergrade: Θα είναι συμβατό με το Steam Deck

Μπορείτε να κάνετε pre-order ολόκληρο το bundle από το eShop της Nintendo αυτή τη στιγμή για $75, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα πρώτα τρία παιχνίδια για $12 το καθένα και τα Final Fantasy IV, V ή VI για $18. Οι εκδόσεις για το PlayStation 4 θα είναι διαθέσιμες προς πώληση αργότερα. Όποια κονσόλα επιλέξετε για να παίξετε μπορείτε να λάβετε freebies (όπως themes ή avatars) με το ψηφιακό αντίγραφο, με την αγορά των παιχνιδιών μέχρι τις 25 Μαΐου. Η Square Enix επίσης αναμένετε να πουλήσει και φυσικά αντίγραφα των remasters στα καταστήματα της, συμπεριλαμβανομένης και της έκδοσης anniversary με φιγούρες και ένα artbook τα οποία θα σας κοστίσουν $260.  

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy XVI: Θα υπάρχει έκδοση για PC τελικά;

πηγή πληροφοριών:engadget.com