Σήμερα, η Apple παρουσίασε τη νέα ανασχεδιασμένη εφαρμογή Maps στο κοινό στην Αυστρία, την Κροατία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβενία. Αυτή η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού χαρτογράφησης περιλαμβάνει βελτιωμένες λεπτομέρειες δρόμων για πιο ακριβείς δυνατότητες πλοήγησης με τρισδιάστατα μοντέλα δημοφιλών ορόσημων που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους χρήστες, καθώς και εντυπωσιακές προβολές Flyover! Με αυτό το συναρπαστικό λανσάρισμα του Apple Maps 2.0 ο καθένας μπορεί πλέον να γνωρίσει έναν εντελώς νέο κόσμο χωρίς να βγει ποτέ από το σπίτι του.

Δείτε επίσης: Apple: Θα προχωρήσει τελικά σε περικοπές θέσεων εργασίας

Οι χάρτες μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους οδηγούς στην Αυστρία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Πολωνία με ορισμένα ηλεκτρικά οχήματα να προγραμματίσουν ταξίδια που περιλαμβάνουν κατάλληλες στάσεις για φόρτιση, αναλύοντας τις αλλαγές υψομέτρου και άλλους παράγοντες κατά μήκος μιας διαδρομής. Εν τω μεταξύ, οι “transit riders” στην Αυστρία, την Κροατία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβενία ​​μπορούν να βρουν πιο εύκολα κοντινούς σταθμούς και να καρφιτσώσουν τις αγαπημένες γραμμές. Οι αναβάτες θα λαμβάνουν επίσης ειδοποιήσεις όταν έρθει η ώρα να κατέβουν στη στάση τους.

Δείτε επίσης: Η Apple ίσως μπλοκάρει τα παλιότερα iPhones από υπηρεσίες όπως το iMessage

Το νέο Apple Maps app κυκλοφορεί σε Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και Σλοβενία

Το Look Around είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές χώρες, προσφέροντας εικόνες υψηλής ανάλυσης σε επίπεδο δρόμου στην εφαρμογή Maps. Η λειτουργία λειτουργεί παρόμοια με το Google Street View, ωστόσο προσφέρει ομαλότερες κινήσεις κατά το panning και το zooming για μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία.

Δείτε επίσης: Apple Pay Later early access: Δείτε αν μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Όπως σημειώνει ο ειδικός των Maps της Apple, Juston O’Beirne, αυτή είναι η δέκατη όγδοη φορά που η Apple επεκτείνει τα νέα της δεδομένα χαρτών από τη δημόσια κυκλοφορία της τον Σεπτέμβριο του 2018. Έχει επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Αυστραλία , Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Γαλλία, Γερμανία και επιλέξτε άλλες χώρες και εδάφη.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com