Η Capcom αποκάλυψε ότι οι παγκόσμιες αποστολές και οι ψηφιακές πωλήσεις του remake του Resident Evil 4 ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τεμάχια!

Στις 24 Μαρτίου, το Resident Evil 4 έκανε το εκθαμβωτικό ντεμπούτο του στις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series, καθώς και στο PlayStation 4 και στον υπολογιστή μέσω Steam.

Στις 26 Μαρτίου, το παιχνίδι είχε ήδη αναφερθεί ότι είχε αποστείλει και πουλήσει ψηφιακά τρία εκατομμύρια τεμάχια στις δύο πρώτες ημέρες του – ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Ωστόσο, από τότε έχει πουλήσει επιπλέον ένα εκατομμύριο αντίτυπα!

Σύμφωνα με τον Alex Aniel, τον συγγραφέα του Itchy Tasty: An Unofficial History of Resident Evil, το Resident Evil 4 Remake είναι η δεύτερη σε πωλήσεις έκδοση της σειράς. Ο ίδιος πιστεύει ότι σύντομα θα ξεπεράσει το ρεκόρ πωλήσεων του Resident Evil 6, αφού αυτό δεν έφτασε ούτε τα 5 εκατομμύρια κομμάτια παρά μόνο ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του!

Resident Evil 4: Πούλησε πάνω από 4 εκατομμύρια τεμάχια!

Δείτε επίσης: Diablo IV: Πώς οι devs θα σας κρατήσουν κολλημένους

Με την προσδοκία ότι το πρόσθετο περιεχόμενο του The Mercenaries θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου, η Capcom τόνισε ότι θα παραμείνει αφοσιωμένη στην αύξηση των πωλήσεων του τίτλου της.

Η λειτουργία Mercenaries του Resident Evil 4 βάζει τους παίκτες αντιμέτωπους με μολυσμένους εχθρούς σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο. Κάθε πρόκληση βασίζεται στον χρόνο, οπότε οι παίκτες πρέπει να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους πριν τελειώσει ο χρόνος για να βγουν νικητές.

Είναι 7 Απριλίου και η πολυαναμενόμενη λειτουργία Mercenaries είναι επιτέλους έτοιμη στο Resident Evil 4! Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν: Leon, Luis, Krauser ή Hunk. Υποστηρίζονται όλες οι πλατφόρμες παιχνιδιών – PC, PS4/5 , Xbox Series X|S – ώστε όλοι να μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Η Capcom μας παρέχει μια ολοκληρωμένη ματιά στο franchise και το remake:

Με πάνω από 135 εκατομμύρια πωλήσεις αθροιστικά από το ντεμπούτο της σειράς το 1996, η σειρά Resident Evil προσφέρει στους οπαδούς της μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού τρόμου επιβίωσης που συνεχίζει να κερδίζει την παθιασμένη υποστήριξη της παγκόσμιας βάσης των οπαδών της. Μετά από 27 χρόνια επιτυχίας, αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια παραμένουν η πιο αναγνωρισμένη και αγαπημένη σειρά της Capcom. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία όπλων και αντικειμένων που έχουν στη διάθεσή τους, οι παίκτες πρέπει να ξεπεράσουν με γενναιότητα πολλές έντονες καταστάσεις καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν ζωντανοί!

Δείτε επίσης: Resident Evil 4 Remake: Κυκλοφόρησε το Mercenary Mode

Resident Evil 4: Πούλησε πάνω από 4 εκατομμύρια τεμάχια!

Οι οπαδοί της σειράς Resident Evil αλλά και οι νεοεισερχόμενοι θα ενθουσιαστούν με το 2023 remake του διάσημου τίτλου του 2005, Resident Evil 4. Η Capcom όχι μόνο επανασχεδίασε τη σαγηνευτική αφήγηση και ενημέρωσε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, αλλά χρησιμοποιεί και την πρωτοποριακή RE ENGINE για να προσφέρει μια απίστευτα καθηλωτική οπτική εμπειρία που πραγματικά ζωντανεύει αυτή την κλασική ιστορία τρόμου!

Η Capcom είναι αφοσιωμένη στο να ξεπερνά τις προσδοκίες, αξιοποιώντας τις απαράμιλλες ικανότητές της στην ανάπτυξη παιχνιδιών για μια ασυναγώνιστη εμπειρία παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουν ότι κάθε ενδιαφερόμενος παραμένει πλήρως ικανοποιημένος.

Αν είστε οπαδός των παιχνιδιών τρόμου ή απλά ψάχνετε για κάτι νέο να παίξετε, το Resident Evil 4 αξίζει σίγουρα να το δείτε. Σίγουρα θα σας διασκεδάσει για ώρες!

Πηγή: ign.com