Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το PlayStation 5, ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να συνδέσετε ένα ζευγάρι ακουστικών Bluetooth.

Εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά σας με το PS5 σας; Δυστυχώς, η κονσόλα δεν υποστηρίζει ασύρματο ήχο. Αλλά μην ανησυχείτε! Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε ακουστικά και να απαλλαγείτε από τα καλώδια – το μόνο που χρειάζεται είναι μια επιπλέον συσκευή για μια απρόσκοπτη εγκατάσταση.

Έχετε βαρεθεί την ποιότητα ήχου των ηχείων της τηλεόρασής σας όταν παίζετε βιντεοπαιχνίδια; Ή προτιμάτε να μην κάθεστε σταυροπόδι μπροστά στην τηλεόρασή σας όπως γινόταν παλιά; Αν ναι, έχουμε μια λύση για εσάς! Μπορούμε να σας δείξουμε πώς η σύνδεση ασύρματων ακουστικών στο PS5 σας μέσω adapter Bluetooth θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη – και πιο ευχάριστη.

Εδώ και χρόνια, η διαμάχη μεταξύ ενσύρματων και ασύρματων ακουστικών είναι έντονη. Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς την ευκολία που προσφέρει η επιλογή των ασύρματων ακουστικών, παρόλο που και τα δύο έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα ασύρματα ακουστικά σας παρέχουν απαράμιλλη ελευθερία κινήσεων – κάτι που κανένας άλλος τύπος ακουστικών δεν μπορεί να προσφέρει!

Δείτε επίσης: Resident Evil 4: Πρόβλημα στην έκδοση του Playstation 5

Πώς να συνδέσετε το PS5 σας με ασύρματα ακουστικά bluetooth;

Για να αποκτήσετε ασύρματο ήχο στο PlayStation 5 σας, το πρώτο βήμα είναι να επενδύσετε σε έναν Bluetooth adapter. Πρόκειται για μια αβίαστη συσκευή USB που συνδέεται απευθείας στο σύστημα, εκπέμποντας ένα σήμα με το οποίο τα ακουστικά σας μπορούν απλά να συνδεθούν και να αρχίσετε να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ήχου χωρίς καλώδια!

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όταν ψωνίζετε το σωστό dongle, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες. Για παράδειγμα, ορισμένα κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για υπολογιστές και λάπτοπ- ωστόσο, αν πρόκειται για συσκευή PlayStation 5, θα πρέπει να αγοράσετε ένα που να λειτουργεί και με κονσόλες.

Όταν αναζητάτε ένα dongle για να το χρησιμοποιήσετε με το PlayStation 5 σας, θυμηθείτε να σαρώσετε τα χαρακτηριστικά του και βεβαιωθείτε ότι διαθέτει κουμπί pairing. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι ο Bluetooth adapter είναι κατασκευασμένος ειδικά για να λαμβάνει σήματα ήχου- μην συμβιβαστείτε με ένα που προορίζεται μόνο για ασύρματα χειριστήρια!

Με μια πληθώρα διαθέσιμων USB pairing adapters, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε και να συγχρονίσετε οποιαδήποτε ασύρματα ακουστικά διαθέτετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός adapter Bluetooth, καθώς υπάρχουν διάφοροι τύποι που προσφέρονται σήμερα στην αγορά και οι οποίοι ενδέχεται να μην είναι συμβατοί με το PlayStation 5.

Για να κάνετε την απόφασή σας για αγορά πιο απλή, η Sony παρέχει τα ασύρματα ακουστικά PS5 PlayStation 5 PULSE 3D που συνοδεύονται από έναν δέκτη Bluetooth.

Πώς να συνδέσετε το PS5 σας με ασύρματα ακουστικά bluetooth;

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια μικρή επένδυση, πολλοί παίκτες θεωρούν ότι τα ασύρματα ακουστικά PS5 Pulse 3D αξίζουν τον κόπο. Επιπλέον, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε όλους τους σωστούς adapters για να το καταστήσετε συμβατό με άλλες συσκευές. Η επένδυση σε αυτά τα ακουστικά θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις για την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να απογειώσετε την εμπειρία ήχου PlayStation 5 με έναν adapter Bluetooth και ασύρματα ακουστικά. Δείτε πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα:

  • Βγάλτε το dongle από τη συσκευασία του και τοποθετήστε το σε οποιαδήποτε θύρα USB στην επιφάνεια του PlayStation 5. Για βέλτιστη απόδοση, συνιστούμε να συνδέσετε τη συσκευή σε μια υποδοχή που είναι στραμμένη προς τα εμπρός, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανές παρεμβολές στην ποιότητα της σύνδεσης.
  • Για να εισέλθετε στη λειτουργία pairing, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί pairing για περίπου πέντε έως επτά δευτερόλεπτα. Συνδέστε το dongle σας όταν σας ζητηθεί.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα ασύρματα ακουστικά σας βρίσκονται σε λειτουργία pairing και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον ήχο του PS5 στα καλύτερά του. Σε χρόνο μηδέν, το Bluetooth dongle θα συνδεθεί με τη συσκευή σας, επιτρέποντάς σας να ακούσετε όλο αυτόν τον εκπληκτικό ήχο δυνατά και καθαρά.
  • Βεβαιωθείτε ότι η έξοδος ήχου έχει ρυθμιστεί σωστά στα ασύρματα ακουστικά σας, εάν δεν ακούτε καθόλου ήχο.
Πώς να συνδέσετε το PS5 σας με ασύρματα ακουστικά bluetooth;

Δείτε επίσης: Κατασκεύασε υπερυπολογιστή συνδέοντας 192 Playstation!

Για να βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά σας έχουν ρυθμιστεί σωστά, στο PlayStation 5 σας μεταβείτε στο μενού Settings, πλοηγηθείτε στην επιλογή Audio Output. Αναζητήστε τα ακουστικά σας στη λίστα των συσκευών στην ενότητα Output Device (Συσκευή εξόδου)- αν δεν είναι ακόμα εκεί, απλώς επιλέξτε τα από το drop-down list. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Αν θέλετε να απολαμβάνετε τον ήχο του PS5 στον καναπέ χωρίς να κινδυνεύετε να σκοντάψετε κάποιον με αδέξια καλώδια, τότε τα Bluetooth dongles είναι εδώ για εσάς. Ζήστε την εμπειρία του ασύρματου ήχου με λίγα απλά βήματα!

Παρόλο που μπορεί να μην είναι ιδανικό να πρέπει να αγοράσετε μια πρόσθετη συσκευή για τα ασύρματα ακουστικά και το PS5, η διαδικασία εγκατάστασης είναι εξαιρετικά απλή, γεγονός που σας αποζημιώνει.

Πηγή: makeuseof.com