Τελικά, μέχρι να μπορέσετε να βοηθήσετε στην εξουδετέρωση της Justice League θα περάσει λίγος καιρό. Όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα, η Warner Bros. Games και τα Rocksteady Studios μεταφέρουν το Suicide Squad: Kill The Justice League για ακόμα μια φορά ύστερα από βάναυσες αντιδράσεις σε ένα showcase του παιχνιδιού. Αντί λοιπόν το παιχνίδι να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου, ο τίτλος έχει νέα ημερομηνία, 2 Φεβρουαρίου, 2024. Αυτή είναι άλλη μια ακόμα καθυστέρηση ύστερα από την αρχική μεταφορά του παιχνιδιού από την Warner Bros. Games η οποία είχε ορίσει ένα παράθυρο κυκλοφορίας κάποια στιγμή το 2022 και ύστερα κάπου μέσα στην άνοιξη.

Δείτε επίσης: Suicide Squad: Κυκλοφόρησε leaked screenshot που ανησυχεί τους fans

“Πήραμε τη δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση να πάρουμε το χρόνο που χρειάζεται για να δουλέψουμε ώστε το παιχνίδι να έχει την καλύτερη ποιοτική εμπειρία για τους παίκτες. Ευχαριστούμε την καταπληκτική μας κοινότητα για τη συνεχή υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόηση. Υπάρχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε να σας δούμε στη Metropolis τον επόμενο χρόνο.” έγραφε η δήλωση στον λογαριασμό του Twitter του Suicide Squad: Kill The Justice League.

Μετά το PlayStation State of Play τον Φεβρουάριο φάνηκε πως τα στοιχεία των ζωντανών υπηρεσιών που παρουσίασε η Rocksteady αποτέλεσαν το επίκεντρο της κριτικής, με πολλούς να αντιδρούν αρνητικά στην απαίτηση του always-online (κάτι που η Arcane προσπαθεί να εξαλείψει από το single-player mode του Redfall

), καθώς και στο gating των cosmetic items πίσω από μικροσυναλλαγές και ένα σύστημα battle pass.

Πρόταση:Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Ωστόσο, η Rocksteady φέρεται να χρησιμοποιεί τον επιπλέον χρόνο για να βελτιώσει το παιχνίδι και όχι για να αναθεωρήσει τις πτυχές της ζωντανής υπηρεσίας. Το στούντιο θα επικεντρωθεί στην εξάλειψη των bugs και στη βελτίωση των στοιχείων που θεωρεί ότι δεν είναι αρκετά καλά.

Σε ό,τι και αν πιστεύει η Rocksteady πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο να δουλέψει, η ανακοίνωση μιας καθυστέρησης οκτώ μηνών μόλις έξι εβδομάδες πριν από την υποτιθέμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν είναι καλή εικόνα. Παρ’ όλα αυτά η WB έχει τον τίτλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς μέχρι στιγμής, κάτι που ίσως της δίνει μεγαλύτερη ευελιξία για να αναβάλει το Suicide Squad: Kill The Justice League στις αρχές του 2024. Όταν τελικά φτάσει, το co-op action παιχνίδι περιπέτειας θα είναι διαθέσιμο σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Διαβάστε επίσης: Hogwarts Legacy: Είναι πλέον το Best Selling Game στο Steam

πηγή πληροφοριών: engadget.com