Τα Mi Bands της Xiaomi είναι συνώνυμα με το fitness tracking on a budget και μάλιστα για καλό λόγο. Οι προηγούμενες συσκευές έχουν αποδώσει άριστα. Η εταιρεία ελπίζει να βασιστεί στην ίδια επιτυχία, καθώς μόλις κυκλοφόρησε το Mi Band 8 στην παρουσίαση του Xiaomi 13 Ultra στην Κίνα.

Δείτε επίσης: Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Xiaomi 13 Ultra

Σχεδιασμός

Το Xiaomi Mi Band 8 ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του, αλλά με μια βασική διαφορά. Παίρνετε την ίδια κάψουλα με την προηγούμενη, η οποία φιλοξενεί την οθόνη AMOLED 1,62 ιντσών με οθόνη always-on, τους αισθητήρες και την μπαταρία.

Αυτό που άλλαξε φέτος είναι η σύνδεση strap με strap. Τα προηγούμενα Mi Bands αποστέλλονταν με ένα ενιαίο strap που δεχόταν την κάψουλα του tracker μέσα του. Τώρα, με το Mi Band 8, η Xiaomi μεταφέρεται σε έναν πιο κομψό σχεδιασμό strap που απαιτεί τη σύνδεση ενός strap δύο τεμαχίων σε κάθε άκρο της κάψουλας, όπως ακριβώς θα συνδέατε ένα Apple Watch με το band του.

Αυτός ο πιο κομψός strap σχεδιασμός ανοίγει τον ορίζοντα του Mi Band 8 σε μερικά ενδιαφέρουσα bands. Η Xiaomi παρουσιάζει επίσης straps που σας επιτρέπουν να φοράτε την κάψουλα του fitness tracker ως κρεμαστό κόσμημα.

Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε ένα clip για τρέξιμο το οποίο μπορείτε να έχετε την κάψουλα πάνω στο παπούτσι σας. Η προειδοποίηση είναι πως τα προηγούμενα straps του Mi Band 7 δεν ταιριάζουν με το νέο,

όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Xiaomi.

Πρόταση: Ανακοινώθηκε το νέο Xiaomi Mi Band 7: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές το Mi Band 8 παραμένει το ίδιο με τον προκάτοχο του. Έχει τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά με μια προσθήκη κάποιων watch faces που λειτουργούν και σαν puzzle παιχνίδια.

Στην Κίνα, το band διατίθεται επίσης και με φωνητικό βοηθό και μια ξεχωριστή έκδοση NFC. Ωστόσο, η Xiaomi συνήθως παραλείπει αυτά τα χαρακτηριστικά για τις διεθνείς εκδόσεις όποτε να το έχετε κατά νου. Αν αναζητούσατε ενσωματωμένο GPS στο fitness tracker, αυτό παραμένει άπιαστο για άλλη μια γενιά, καθώς το tracker συνεχίζει να προσφέρει μόνο συνδεδεμένο GPS.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Στην Κίνα το Mi Band 8 κυκλοφόρησε στα 239 yuan περίπου $34 για την απλή έκδοση και 279 περίπου στα $40 για την έκδοση NFC. Ακόμα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για διεθνή κυκλοφορία ή για το Mi Band 8 Pro.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο Wear OS 3 smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει φέτος;

πηγή πληροφοριών: androidauthority.com