Η Samsung αξιοποιεί τον αισθητήρα θερμοκρασίας στο Galaxy Watch 5 για να ξεκλειδώσει μια σειρά από νέες δυνατότητες.

Το Samsung Galaxy Watch 5 εντυπωσιάζει με παρόμοια εσωτερικά στοιχεία με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Η έκδοση Pro παρουσιάζει ένα απίστευτα στιβαρό πλαίσιο και τα ίδια αξιόπιστα εξαρτήματα με τον προκάτοχό του. Διαθέτοντας μεγαλύτερο πλαίσιο, η σειρά Galaxy Watch 5 είναι ικανή να παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας πολλών ημερών. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας με βάση την υπέρυθρη ακτινοβολία, ο οποίος παρέμενε αδρανής μέχρι τώρα. Μετά από οκτώ μήνες από την κυκλοφορία του, η Samsung ενεργοποιεί επιτέλους τον αισθητήρα- ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι επωφελές για εσάς.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Δείτε επίσης: Peloton και Samsung δημιουργούν εφαρμογή για Galaxy Watches!

Η Samsung ξεκλειδώνει τώρα όλες τις δυνατότητες του Galaxy Watch 5 με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την παρακολούθηση του κύκλου. Αυτή η νέα λειτουργία θα έχει ανεκτίμητη αξία για τις γυναίκες, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην ακριβή πρόβλεψη των εμμηνορροϊκών κύκλων, παρακολουθώντας τις βασικές θερμοκρασίες του σώματος σε καθημερινή βάση και παρατηρώντας τυχόν αλλαγές στη θερμοκρασία του δέρματος. Με αυτή την καινοτόμο τεχνολογία από τη Samsung, δεν θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε ότι θα σας πιάσει απροετοίμαστη η επόμενη περίοδός σας!

Η συνεργασία μεταξύ του κορεατικού κολοσσού και της Natural Cycles, που θα φέρει τη λειτουργία Cycle Tracking στο Samsung Health, ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Παρόλο που αυτή η προτεινόμενη συνεργασία είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα, χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα για να ενεργοποιηθεί η παρακολούθηση της θερμοκρασίας με βάση το δέρμα λόγω των ρυθμιστικών εγκρίσεων από το MFDS της Κορέας, το FDA των ΗΠΑ

και το CE της Ευρώπης. Αυτό το μακρύ ταξίδι προς την υλοποίηση αντικατοπτρίζει μια παρόμοια ιστορία όταν προστέθηκαν δυνατότητες ECG στη σειρά Galaxy Watch.

Τόσο το Apple Watch Series 8 όσο και το Ultra διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για ακριβέστερες εκτιμήσεις του κύκλου ωορρηξίας.

Δείτε επίσης: Πανικός στην Google: Η Samsung σκέφτεται να αλλάξει σε Bing

Η Samsung Health κυκλοφορεί σήμερα τη λειτουργία παρακολούθησης του κύκλου με βάση τη θερμοκρασία στις ΗΠΑ, την Κορέα και τριάντα ευρωπαϊκές χώρες! Αφού λάβετε την ενημερωμένη έκδοση, είναι μια απλή διαδικασία για να ενεργοποιήσετε αυτό το καταπληκτικό εργαλείο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση κύκλου στο Samsung Health και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε την επιλογή Predict period with skin temp στις ρυθμίσεις. Για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για όλους τους χρήστες, τα δεδομένα που συλλέγονται από την εφαρμογή θα κρυπτογραφούνται πριν αποθηκευτούν σε κάθε συσκευή τοπικά.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com