Το Galaxy A24 είναι στα πρόθυρα της κυκλοφορίας του από τη Samsung χωρίς πολλές φανφάρες. Μια ολόκληρη σελίδα landing έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη της στο Βιετνάμ που επιβεβαιώνει τις φημές σχετικά με το σχεδιασμό, τις επιλογές χρωμάτων και τις προδιαγραφές hardware του. Ετοιμαστείτε για μια προσιτή επιλογή τηλεφώνου όπως ποτέ άλλοτε!

Δείτε επίσης: Peloton και Samsung δημιουργούν εφαρμογή για Galaxy Watches!

Φαίνεται ότι τα μόνα στοιχεία που λείπουν από το φύλλο προδιαγραφών της Samsung είναι η μάρκα και ο τύπος του συστήματος System-on-Chip (SoC), καθώς και ποια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android χρησιμοποιείται. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το εν λόγω SoC είναι πιθανότατα το MediaTek Helio G99.

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android που θα είναι προεγκατεστημένη στο Galaxy A24, αλλά φαίνεται πιθανό να μην είναι το Android 12, όπως φημολογείτο! Παρόλο που η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ρητά ποια έκδοση του Android OS είναι εγκατεστημένη στα τηλέφωνά της, τα στοιχεία δείχνουν ότι θα παραδοθεί με τουλάχιστον Android 13. Αυτό αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σε ένα διαδικτυακό εγχειρίδιο χρήσης που παρέχεται από τη Samsung και υποστηρίζεται από τα αρχικά αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης για τη συσκευή, τα οποία έδειξαν συμβατότητα με χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα μόνο στη νεότερη παραλλαγή του λειτουργικού συστήματος.

Δείτε επίσης: Πανικός στην Google: Η Samsung σκέφτεται να αλλάξει σε Bing

Έχοντας κατά νου τις προηγούμενες προειδοποιήσεις, το μόνο που μένει να μάθουμε στην επίσημη σελίδα της Samsung είναι η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy A24. Στο Βιετνάμ φαίνεται ότι αυτό το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε δύο αποχρώσεις – μαύρο και λαχανί – καθώς και με 6GB ή 8GB RAM συν 128GB χωρητικότητα μνήμης.

Παρόλο που δεν είναι διαθέσιμες όλες οι επιλογές απόχρωσης του τηλεφώνου στο Βιετνάμ, η σελίδα παρουσίασης επαληθεύει ότι οι πολλαπλές αποχρώσεις του είναι διαθέσιμες. Η διαφήμιση εμφανίζει το Galaxy A24 με μαύρο, μπορντό, πράσινο λάιμ και ασημένιο καθρέφτη φινίρισμα.

Δείτε επίσης: Η Samsung θέτει επιτέλους σε χρήση τον αισθητήρα θερμοκρασίας του Galaxy Watch 5

Επιβεβαιωμένες προδιαγραφές Galaxy A24

Το Galaxy A24 διαθέτει μια θαυμάσια οθόνη 6,5 ιντσών Super AMOLED FHD+ που είναι πιστοποιημένη με Eye Care, παρέχοντας ασφαλέστερη χρήση για τους χρήστες, μειώνοντας τις ακτινοβολίες μπλε φωτός που εκπέμπονται.

Η ρύθμιση της κάμερας αποτελείται από μια κύρια συσκευή λήψης 50MP με διάφραγμα f/1,8 και OIS (Optical Image Stabilization), έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 5MP (f/2.2) και έναν αισθητήρα macro 2MP (f/2.4). Η κάμερα selfie έχει ανάλυση 13MP με διάφραγμα f/2.2.

Το τηλέφωνο ζυγίζει 195 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 162,1 x 77,6 x 8,3 χιλιοστά. Διαθέτει θύρα ήχου 3,5 mm και επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, επωφελείται από NFC< Bluetooth 5.3, USB-C και Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

Η Samsung σχεδίασε το Galaxy A24 με μια τρομερή μπαταρία 5.000mAh που θα πρέπει να παρέχει στους χρήστες έως και 20 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ή 21 ώρες χρήσης του διαδικτύου μέσω Wi-Fi με μία μόνο φόρτιση.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com