Η Capcom ανακοίνωσε τους πρώτους 4 DLC χαρακτήρες που θα έρθουν στο Street Fighter 6 και κυκλοφόρησε ένα νέο demo στα PlayStation 5 και PlayStation 4.

Δείτε επίσης: Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Τέσσερις playable χαρακτήρες έχουν οριστεί για τον πρώτο χρόνο του Street Fighter 6. Πρόκειται για τους Rashid (καλοκαίρι 2023), A.K.I. (φθινόπωρο – 2023), Akuma (άνοιξη 2024) και Ed (χειμώνας 2024). Το παρακάτω βίντεο δείχνει μερικά artwork για τα σχέδια τους στο Street Fighter 6.

Στο μεταξύ, η Capcom έχει κυκλοφορήσει ένα demo για τα PS4 και PS5. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το αρχικό μέρος του World Tour mode και να δημιουργήσετε το δικό σας avatar που μπορεί ύστερα να χρησιμοποιηθεί στο κύριο παιχνίδι όταν βγει τον Ιούνιο.

Μπορείτε να εκπαιδεύσετε το avatar σας στο World Tour ολοκληρώνοντας στόχους, συμμετέχοντας σε μάχες και μελετώντας τους χαρακτήρες της SF που εμφανίζονται στο παιχνίδι. Όλες αυτές οι επιλογές θα ξεκλειδώσουν κινήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, συνδυάζοντας τις αγαπημένες σας για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σύνολο κινήσεων που μπορεί να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού σας ή με την ατμόσφαιρα του χαρακτήρα σας.

Πρόταση: Disney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

Το demo θα βγει σε όλες τις πλατφόρμες στις 26 Απριλίου. Δείτε τι να περιμένετε παρακάτω:

Η Capcom αναφέρθηκε επίσης λεπτομερώς στις λειτουργίες single-player του Street Fighter 6. Η κυριότερη από αυτές είναι το World Tour, που σας επιτρέπει να ανεβάσετε το επίπεδο ενός avatar, το οποίο δεν λειτουργεί μόνο ως ο προσαρμοσμένος χαρακτήρας σας όταν εισέρχεστε στο Battle Hub, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους παίκτες, αλλά μπορείτε επίσης να πολεμήσετε με αυτό χρησιμοποιώντας το custom loadout σας σε αυτά τα λόμπι. Αυτό σημαίνει ότι όλη η εκπαίδευση που κάνετε κατά τη διάρκεια του World Tour μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα κάπως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον με το World Tour μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορες τοποθεσίες όπως η Metro City και να αλληλεπιδράσετε με διάσημους χαρακτήρες από τον κόσμο του Street Fighter και άλλων παιχνιδιών της Capcom

.

Υπάρχει μια μεγάλη τελική μάχη, με τον Haggar, Carlos Miyamoto και άλλους χαρακτήρες από το παιχνίδι μάχης της Capcom να κάνουν την εμφάνιση τους.

Δείτε παρακάτω το World Tour:

Διαβάστε επίσης: Disney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

πηγή πληροφοριών:eurogamer.net