Ο Bradley Rein εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μασαχουσέτης και δήλωσε αθώος για 25 κατηγορίες. Προηγουμένως είχε πέσει με ένα SUV σε ένα Apple Store στο Hingham.

Δείτε επίσης: Apple Store Washington: Ληστές έκλεψαν iPhones αξίας $ 500.000

Ο Rein οδήγησε το αυτοκίνητο μέσα στο κατάστημα της Apple στην Derby Street τον Νοέμβριο και προκάλεσε τον θάνατο ενός ατόμου και τον τραυματισμό πολλών άλλων. Ο ισχυρισμός του είναι ότι επρόκειτο για ατύχημα ενώ στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Hingham.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό σταθμό Boston 25, ο Rein ανακοίνωσε ότι δηλώνει αθώος στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Plymouth στο Broxton. Ο Rein θα παραμείνει ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων, αλλά ο δικαστής εξέδωσε ορισμένες διαταγές. Θα πρέπει να φοράει μια συσκευή GPS, να παραδίδει το διαβατήριό του και να παραμείνει στη Μασαχουσέτη.

Ο Rein έχει υποχρεωθεί να μην οδηγεί και να μην έχει στην κατοχή του όπλα.

Δείτε ακόμα: Αυστραλία: Το προσωπικό των Apple Store θα απεργήσει κατά τη διάρκεια των εορτών

Το Boston 25 αναφέρει ότι οι κατηγορίες που κατατέθηκαν στο δικαστήριο τη Δευτέρα έχουν αναβαθμιστεί από κατηγορίες ανθρωποκτονίας από αμέλεια με μηχανοκίνητο όχημα, σε φόνο δευτέρου βαθμού. Ωστόσο, στην αρχή η κατηγορία που ασκήθηκε από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Hingham μετά το δυστύχημα στο Apple Store τον Νοέμβριο του 2022 ήταν ανθρωποκτονία από αλόγιστη ενέργεια και αλόγιστη λειτουργία

ενός μηχανοκίνητου οχήματος.

Η εμφάνιση του Rein στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Πλίμουθ ήταν για μια δίκη που σχετίζεται με την κατηγορία δολοφονίας δεύτερου βαθμού και άλλες, οι οποίες έλαβαν χώρα στα κατώτερα δικαστήρια τον Μάρτιο του 2023.

Ο Rein, που ζει στο Hingham, θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 21 Ιουνίου 2023 για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.

Η Apple μήνυσε χωριστά για το ατύχημα, παρόλο που οι εκπρόσωποι των θυμάτων υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εντελώς. Ο Tim Cook και η επικεφαλής λιανικής της Apple, Deirdre O’Brien, επισκέφτηκαν τα θύματα στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Το Apple Store “έπεσε” πριν το λανσάρισμα των διαδόχων του iPhone X

Τα Apple Store είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό κατάστημα. Παρέχει μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο, μια ευκαιρία να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε νέες τεχνολογίες, να εκπαιδευθείτε ή ακόμα και να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με τις συσκευές σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αξιοποιήσετε και να διασκεδάσετε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και να απολαύσετε μια μοναδική εκδρομή στο μαγικό κόσμο της Apple.