Η Telegram ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση που διορθώνει ένα σημαντικό πρόβλημα για επαγγελματίες που εργάζονται. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει πλέον να συμμετέχετε σε πολλές ομάδες συνομιλίας ή κανάλια με μία κίνηση. Έχει προσθέσει φακέλους συνομιλιών με δυνατότητα κοινής χρήσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε άμεσα νέες προσλήψεις σε όλες τις σχετικές συνομιλίες της εταιρείας. Το ίδιο εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε γρήγορα ένα νέο σύστημα συνομιλίας για την ομάδα ή τον οργανισμό σας. Οι μη επαγγελματίες χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη νέα δυνατότητα για να προσθέσουν τους φίλους τους σε πολλές συνομιλίες ταυτόχρονα. Νωρίτερα, έπρεπε να προσκαλέσετε ή να προσθέσετε νέα άτομα σε κάθε ομάδα ή κανάλι ξεχωριστά.

Δείτε επίσης: Η Ρωσία μπλοκάρει Discord, Microsoft Teams, Snapchat, Telegram και άλλα app

Το Telegram υποστηρίζει πολλαπλούς συνδέσμους πρόσκλησης για τους κοινόχρηστους φακέλους συνομιλίας του. Πριν δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο, μπορείτε να επιλέξετε συνομιλίες στις οποίες θέλετε να προσκαλέσετε κάποιον. Μπορείτε επίσης να δώσετε ένα μοναδικό όνομα σε κάθε σύνδεσμο που μοιράζεστε, διευκολύνοντας τον παραλήπτη να προσδιορίσει τι είναι ένας φάκελος συνομιλίας. Ο παραλήπτης μπορεί να δει όλες τις ομάδες ή τα κανάλια στα οποία έχει προσκληθεί και να ενταχθεί σε όλα με ένα μόνο πάτημα. Εάν προσθέσετε περισσότερες συνομιλίες στο φάκελό σας, μπορείτε να μοιραστείτε έναν ενημερωμένο σύνδεσμο. Όλα τα μέλη θα δουν στη συνέχεια μια πρόταση για συμμετοχή στις συνομιλίες που προστέθηκαν πρόσφατα. Μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους συνομιλίας από το μενού Settings και να προσθέσετε οποιαδήποτε δημόσια συνομιλία.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε μηνύματα κατά ημερομηνία στο Telegram

Το Telegram έχει επίσης βελτιώσει τα bots και έχει προσθέσει προσαρμοσμένα wallpapers

Εκτός από τους κοινόχρηστους φακέλους συνομιλίας, η Telegram ανακοίνωσε επίσης βελτιώσεις για bots στην εφαρμογή. Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων μπορεί πλέον να φιλοξενεί απρόσκοπτες εφαρμογές ιστού που μπορούν να εκκινηθούν

σε οποιαδήποτε συνομιλία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα direct link ή το username του bot για άμεση πρόσβαση. Τα web apps υποστηρίζουν επίσης δυνατότητες συνεργασίας και multiplayer για μέλη σε ομάδες Telegram. Τόσο οι δωρεάν όσο και οι χρήστες Premium θα έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές ή βελτιώσεις στο Telegram μετά την τελευταία ενημέρωση περιλαμβάνουν υποστήριξη για προσαρμοσμένες ταπετσαρίες σε 1-on-1 chats. Κάθε φορά που ρυθμίζετε μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία, το άλλο άτομο θα λαμβάνει ένα ειδικό μήνυμα με έναν σύνδεσμο προς αυτό. Μπορούν να εφαρμόσουν την ίδια ταπετσαρία στο πλάι τους ή να δημιουργήσουν τη δική τους. Το Telegram έχει επίσης προσθέσει εξαιρετικά γρήγορο scroll στο attachment menu, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε συνημμένα ετών σε χρόνο μηδέν.

Δείτε επίσης: Το Telegram είναι πλέον το ιδανικό μέρος για την πώληση εργαλείων και υπηρεσιών phishing

Αυτή η ενημέρωση του Telegram προσθέτει και λεπτομερείς αποδείξεις ανάγνωσης σε ομάδες κάτω των 100 μελών με ενεργοποιημένα θέματα. Μπορείτε να δείτε τι ώρα διαβάζουν τα μηνύματά σας τα άλλα μέλη της ομάδας. Σε μεμονωμένες συνομιλίες όπου μπορείτε να δείτε την τελευταία φορά που είδε το άλλο άτομο, κρατώντας πατημένο το κουμπί Send ενεργοποιείται πλέον το Send When Online. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Telegram σάς επιτρέπει τώρα να δημιουργείτε ομάδες χωρίς να προσθέτετε μέλη αμέσως. Μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα και να καρφιτσώσετε κανόνες ομάδας πριν προσθέσετε μέλη. Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Telegram για Android.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com