Όπως θα έχετε ήδη δει, οι πρώτες εντυπώσεις από το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έχουν επίσημα κυκλοφορήσει. Η Nintendo έχει ήδη δείξει πολλά επιλεγμένα πλάνα από το παιχνίδι, αλλά ένα πράγμα που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα είναι η απόδοση και η ανάλυση του sequel.

Δείτε επίσης: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Ευτυχώς, φαίνεται ότι με τις προεπισκοπήσεις υπάρχει μια ιδέα για το πώς “τρέχει” χάρη σε απευθείας καταγεγραμμένο υλικό. Όπως τονίζεται από το Nintendo World Report, αυτό το build του Tears of the Kingdom έτρεχε στα 30fps με ανάλυση 1600 x 900 (900p) σε λειτουργία docked. Αναφέρθηκε επίσης πώς το παιχνίδι έτρεχε “σταθερά” σε αυτό το frame rate στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά υπήρχαν πτώσεις σε πιο έντονες στιγμές.

Ο senior video producer της Nintendo Life, Alex Olney, είχε παρόμοιο feedback – σημειώνοντας πως η απόδοση ήταν την περισσότερη ώρα «σταθερή» αλλά υπήρχαν στιγμές που έλαβε βαρύ “χτύπημα”.

Alex: “Οι επιδόσεις ως επί τo πλείστον είναι μάλλον σταθερές, αλλά παρατηρήσαμε κάποιες περιπτώσεις κατά τη χρήση του Ultrahand όπου το frame rate δέχτηκε ένα αξιοσημείωτο χτύπημα. Δεν είναι σαν να χάλασε το παιχνίδι ή να κατέστρεψε εντελώς την απόλαυσή μας, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε τέτοιες ατέλειες να εξομαλύνονται.”

Πρόταση: Zelda: Tears of the Kingdom διέρρευσε βιβλίο με πιθανά design

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το αρχικό παιχνίδι έτρεχε επίσης στα 30fps (τουλάχιστον μετά από μια σειρά ενημερώσεων που βελτίωσαν ορισμένα τμήματα του παιχνιδιού) και διατηρούσε την ίδια ανάλυση με το νέο παιχνίδι σε docked λειτουργία.

Η ανάλυση της handheld λειτουργίας στο Tears of the Kingdom αναμένεται να είναι η ίδια με το Breath of the Wild – με frame rate 30fps και dynamic resolution 720p, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί σε αυτό το στάδιο.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά βασίζονται σε μια προεπισκόπηση, οπότε η απόδοση και η ανάλυση του παιχνιδιού μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την τελική έκδοση. Οι επιδόσεις του παιχνιδιού θα μπορούσαν επίσης ενδεχομένως να βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου με ενημερώσεις. Να είστε σε ετοιμότητα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις και την ανάλυση του παιχνιδιού όταν αυτό κυκλοφορήσει στο κοινό στις 12 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Nintendo Direct: Λεπτομέρειες για το Zelda: Tears of the Kingdom

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com