Το τηλέφωνο XR21 της Nokia θα κυκλοφορήσει σύντομα και ιδού οι προδιαγραφές του.

Το Nokia XR21 θα είναι η ονομασία του νέου ανθεκτικού τηλεφώνου της εταιρείας

Η συσκευή εμφανίστηκε χθες ως “Nokia Sentry 5G” και όλοι υπέθεσαν ότι θα ονομαζόταν Nokia XR30. Το Nokia XR20 κυκλοφόρησε το 2021, γι’ αυτό και το λόγο. Φαίνεται ότι το όνομα του τηλεφώνου θα είναι Nokia XR21 και όχι XR30.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το WinFuture, όπως και η λίστα προδιαγραφών που θα συζητήσουμε. Το Nokia XR21 δεν θα είναι ένα high-end smartphone- αυτό ήταν ήδη γνωστό. Παρόλα αυτά, οι προδιαγραφές του δεν είναι τίποτα το αξιοσημείωτο, αρκεί η τιμή του να είναι λογική.

Τούτου λεχθέντος, το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη LCD 6,49 ιντσών full HD+ με πάνελ 120Hz και θα προστατεύεται από Gorilla Glass Victus. Θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 695.

Θα βρείτε επίσης 6 GB μνήμης RAM στο εσωτερικό, μαζί με 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το Android 12 θα είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή, ενώ το τηλέφωνο θα είναι επίσης πιστοποιημένο κατά IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Θα περιλαμβάνεται μπαταρία 4.800 mAh, ενώ θα υποστηρίζεται φόρτιση 33 W.

Μια μπαταρία 4.800 mAh θα τροφοδοτεί τη συσκευή. θα περιλαμβάνεται επίσης ενσύρματη φόρτιση 33 W, αλλά όχι ασύρματη φόρτιση. Μια θύρα USB Type-C, έκδοση 2.0, θα βρίσκεται στο κάτω μέρος. Θα υποστηρίζονται επίσης Bluetooth 5.1 και WiFi 6.

Το Nokia XR21 θα περιλαμβάνει δύο κάμερες στο πίσω μέρος: μια κύρια κάμερα 64 megapixel με διάφραγμα f/1.79, η οποία υποστηρίζεται από μια κάμερα zoom 8 megapixel. Θα βρείτε επίσης δύο υποδοχές καρτών SIM στο εσωτερικό (υποστήριξη +eSIM), ενώ περιλαμβάνεται και υποδοχή ήχου. Το Nokia XR21 ζυγίζει 235 γραμμάρια.

Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η Nokia θα παρέχει ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος μέχρι τον Μάιο του 2026 και ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τον Μάιο του 2027. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την τιμή της συσκευής, αλλά φημολογείται ότι θα κοστίζει περίπου 500 δολάρια.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com