Η επίσημη εφαρμογή του Reddit για iOS αναβαθμίστηκε, προσθέτοντας μια νέα δυνατότητα για τους χρήστες της. Πλέον, μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο στον ιστότοπο ευκολότερα, χάρη σε βελτιωμένες προεπισκοπήσεις συνδέσμων.

Δείτε επίσης: Το Reddit δοκιμάζει μόνιμα κανάλια συνομιλίας σε subreddits

Προηγουμένως, όταν μοιραζόσασταν ένα σύνδεσμο σε μια δημοσίευση στο Reddit μέσω μιας υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως η εφαρμογή iMessage της Apple, η μόνη πληροφορία που εμφανιζόταν στο νήμα συνομιλίας ήταν η διεύθυνση URL, που δεν έδινε μεγάλη εικόνα για το περιεχόμενο του συνδέσμου στον παραλήπτη.

Αντίθετα, οι προεπισκοπήσεις εμπλουτισμένων συνδέσμων εμφανίζουν μια οπτική προεπισκόπηση της ανάρτησης με την οποία συνδέεται, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος subreddit, των συνολικών θετικών ψήφων και των σχολίων, παρέχοντας στον παραλήπτη μια σαφέστερη εικόνα του περιεχομένου που μπορεί να περιμένει να δει αν αποφασίσει να πατήσει τον σύνδεσμο και επισκεφθείτε την ανάρτηση.

Σε μια ενημέρωση, προστέθηκε ένα κουμπί Instagram Stories στις επιλογές κοινής χρήσης της εφαρμογής Reddit, καθιστώντας πιο εύκολη την κοινοποίηση περιεχομένου στο Instagram. Το νέο κουμπί δημιουργεί αυτόματα μια παρόμοια προεπισκόπηση της ανάρτησης που εμφανίζεται στο Instagram.

Δείτε ακόμα: Reddit down: Δε φορτώνει περιεχόμενο στην εφαρμογή για κινητά

Στην ανάρτηση ιστολογίου του Reddit, αναφέρονται οι νέες δυνατότητες κοινής χρήσης που περιλαμβάνουν μια εμπειρία κοινής χρήσης στιγμιότυπου οθόνης με ένα πάτημα. Η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο χωρίς να αποθηκεύουν εικόνες στη συσκευή

τους, έτσι μπορούν να συνδεθούν στο περιεχόμενο αντί να στέλνουν απλά ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Οι νέες επιλογές κοινής χρήσης που προστέθηκαν στην εφαρμογή είναι προσβάσιμες μέσω ενός νέου φύλλου κοινής χρήσης το οποίο εμφανίζεται όταν πατάτε το εικονίδιο της κοινής χρήσης κάτω από μια ανάρτηση. Στο πάνω μέρος της σελίδας εμφανίζονται τα πιο δημοφιλή κανάλια κοινής χρήσης, για να διευκολύνεται η διαδικασία κοινής χρήσης χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από την εφαρμογή.

Το Reddit ειδοποιεί ότι εισάγει μια νέα εργαλειοθήκη για τους εκδότες που θα διευκολύνει την προβολή περιεχομένου Reddit στις δικές τους πλατφόρμες, ταυτόχρονα με την ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Το Reddit τερματίζει το Reddit Talk (κλώνο του Clubhouse)

Το Reddit είναι μια συναρπαστική και τεράστια συλλογή πληροφοριών που αξίζει να εξερευνήσετε. Είτε θέλετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα είτε να ακολουθήσετε τις αγαπημένες σας διασημότητες, το Reddit σας καλύπτει με μια τεράστια συλλογή από subreddits. Προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εμπλακείτε σε διαφορετικές κοινότητες που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε, να μαθαίνετε και να αναπτύσσεστε. Εγγραφείτε, εξερευνήστε και ανακαλύψτε νέες κοινότητες για τον εαυτό σας στο Reddit!