Το πρωτότυπο Double Dragon ουσιαστικά εφηύρε την co-op beat-em-up δράση το 1987, και τώρα οι σύγχρονοι παίκτες πρόκειται να πάρουν μια δόση νοσταλγικής καλοσύνης side-scrolling χάρη σε μια νέα έκδοση του franchise. Το Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο για κάθε μεγάλη πλατφόρμα, όπως PC, κονσόλες Xbox, PlayStation 4 και 5 και Nintendo Switch.

Δείτε επίσης: Marvel’s Midnight Suns: Τελικά δεν θα κυκλοφορήσει στο Switch

Τι να περιμένετε από αυτή τη δόση; Το trailer δείχνει μια επιστροφή στη δοκιμασμένη συνταγή του beat-em-up. Υπάρχει ένα ωραίο ρετρό pixelated art style, 13 χαρακτήρες για να διαλέξετε και, φυσικά, τοπικό co-op δύο παικτών. Ο νέος τίτλος περιλαμβάνει επίσης την ικανότητα tag-team, ώστε να παίζετε πραγματικά ως δύο χαρακτήρες ταυτόχρονα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Modus Games προϊδεάζει για κάποια στοιχεία roguelite, όπως μια δυναμική λειτουργία επιλογής αποστολής που ρυθμίζει τυχαία το μήκος του σταδίου, τον αριθμό των εχθρών και τη δυσκολία. Πρόκειται επίσης για ένα παιχνίδι κονσόλας του 2023 και όχι για ένα μηχάνημα arcade από τη δεκαετία του 1980, οπότε περιμένετε εξαγοράσιμες αναβαθμίσεις και κάποιους ελαφρούς μηχανισμούς RPG.

Πρόταση: Playstation Plus Μαΐου: Αποκαλύφθηκαν τα τρία δωρεάν παιχνίδια

Όσον αφορά την πλοκή, τα χρόνια δεν φέρθηκαν καλά στους πρωταγωνιστές της σειράς Jimmy και Billy Lee. Το sequel βρίσκει τη Νέα Υόρκη κατεστραμμένη από πυρηνικό πόλεμο, με αποτέλεσμα συμμορίες χούλιγκαν να περιφέρονται στους ραδιενεργούς δρόμους. Ξέρετε τι θα γίνει μετά (θα τους πλακώσετε στο ξύλο). Μένει να δούμε αν τα avatars σας μπορούν να νικήσουν αυτόν τον μακρύ πυρηνικό χειμώνα.

Η Modus Games δεν είναι ένας πολύ γνωστός προγραμματιστής, αλλά έχει στο βιογραφικό της πολλούς αναγνωρισμένους indie τίτλους, όπως το Afterimage και το Teslagrad 2. Το trailer φαίνεται ωραίο, οπότε αξίζει να το παρακολουθήσετε, ειδικά δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει παιχνίδι Double Dragon από τις μέρες του 2016.

Διαβάστε επίσης: Redfall: Ένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι από την Arkane

πηγή πληροφοριών: engadget.com